Mauro Icardi e al doilea golgheter al Italiei după Dybala, de la Juventus, interistul marcând de şase ori în primele cinci etape ale Seriei A. Şi acasă merge totul brici, Wanda Nara rezistând alături de fotbalistul pe care îl şi impresariază.


Secretul succesului relaţiei dintre Mauro şi Wanda este faptul că, în ciuda diferenţei de vârstă, cei doi îşi oferă reciproc spaţiu! Astfel, Wanda nu se bagă peste partea fotbalistică a atacantului de 24 de ani, cu excepţia momentului semnării contractelor sale de profesionist, pentru că îl şi manageriază, iar el nu se bagă peste hobby-urile modelului cu şase ani mai în vârstă. A fost valabil şi zilele trecute când Wanda, aflată în vacanţă cu impresariatul, pentru că perioada de transferuri s-a închis în Italia, a pozat goală pentru o revistă din "cizmă". A ieşit ceva beton, pozele băgându-i în boală pe cei 2,4 milioane de fani ai argentiniencei, de pe Instagram.

cen_wifephotographed_01.jpg

Wanda arată trăznet la 30 de ani
Sursa Foto: Instagram

Totuşi, drumurile lor se mai şi intersectează, şi nu doar în dormitor! Duminică, Inter primeşte pe Meazza vizita lui Genoa şi Wanda i-a promis lui Icardi că va veni la stadion să-l vadă la joc. Fără ea în tribune, Dybala l-a depăşit pe Mauro în topul celor mai buni marcatori, asta deşi iubitul ei pornise sezonul ca din tun, cu cinci goluri în primele trei meciuri.

cen_wifebikini_02.jpg

Înainte de relaţia cu Icardi, Wanda a fost căsătorită cinci ani cu Maxi Lopez, fosta vedetă a Barcelonei. Acestuia i-a făcut trei copii! Cu Icardi a ajuns până acum doar la doi
Sursa Foto: Instagram

cen_wifebikini_05.jpg

Wanda i-a obţinut lui Icardi anul trecut un salariu de 3,2 milioane de euro pe an după negocieri dure cu şefii lui Inter. Da, e bună şi la treaba asta!
Sursa Foto: Instagram

cen_wifebikini_04.jpg

Pentru a avea un asemenea corp la 30 de ani e nevoie şi de multă muncă! Şi nu doar a ei, ci şi a celor care o masează!
Sursa Foto: Instagram

nintchdbpict000353049593-e1505475854555.jpg

Mauro şi Wanda au împreună două fetiţe, Isabella şi Francesca, ale căror nume şi le-a tatuat pe antebraţ. Cu Maxi Lopez are trei băieţi, Valentino, Constantino şi Benedicto
Sursa Foto: Instagram
 
 
Loading...