Anglia a fost una dintre echipele care s-a calificat cel mai uşor la Campionatul Mondial din Rusia, dar britanicii nu par prea nerăbdători să ajungă acolo.


Rivalitatea istorică dintre fani englezilor şi cei ai ţării gazdă, precum şi recentele probleme diplomatice apărute la nivel guvernamental între cele două ţări după asasinarea unor spioni la Londra au dus tensiunea între cele două naţiuni la cote maxime. Astfel, nu doar suporterii care vor să-şi însoţească favoriţii la turneul final care începe pe 14 iunie se gândesc să stea acasă, ci şi familiile jucătorilor. Şi asta dintr-un motiv foarte simplu: se tem pentru securitatea lor, atât pe stadioane, cât şi în oraş sau la hotel. Şi cine le poate judeca pe soţiile şi iubitele jucătorilor englezi că exagerează?

nintchdbpict000389520574.jpg

Ali şi Ruby au fost prezenţi şi în Franţa, la Euro, fiecare la locul lui. Pentru Mondial din Rusia niciunul nu stă însă liniştit
Foto: Instagram

Dacă ruşii şi englezii au oferit cele mai sângeroase momente la Europeanul francez, din 2016, când Nisa a fost dată cu fundul în sus de bătăi de stradă medievale, e clar ce va ieşi în Rusia, unde brutele lui Putin sunt la ele acasă.

Şi englezii nici nu joacă în cele mai europene şi mai civilizate oraşe din această ţară, cum ar fi Moscova sau Sankt Petersburg.

yuio8u.jpg

Ruby nu e încântată de Rusia nici pentru că nu e o destinaţie estivală, aşa cum îi place ei
Foto: Instagram

Vardy şi compania au primul meci, cel cu Tunisia, tocmai la Volgograd, la graniţa cu Kazahstan. A doua partidă, cea cu Panama, se va juca la Nizhny Novgorod, în centrul Rusiei, iar derby-ul cu Belgia tocmai la Kalinigrad, enclava Rusiei de la Marea Baltică.

gggg.jpg

Rebekah Vardy a mai trecut prin clipe de groază la Leicester şi nu mai vrea să repete sentimentul de frică şi în Rusia
Foto: Instagram

Rămâne de văzut ce decizie vor lua părţile implicate, dar o parte a parlamentului britanic a cerut chiar ca Anglia să boicoteze acest Campionat Mondial în semn de protest pentru crimele comandate de la Kremlin şi se pare că nu e chiar o idee respinsă din start de Federaţia din Albion.

ioio.jpg

Chris Smalling, fundaşul lui Manchester United, şi iubita lui, Sam Cooke, iau în calcul boicotarea Mondialului din Rusia
Foto: Instagram

anglia rusia

anglia rusia
Ruşii au obţinut un singur punct la Euro 2016, chiar cu Anglia, în primul meci, dar s-au dat apoi în stambă de parcă ar fi câştigat turneul. Pentru la vară se anunţă violenţe fără precedent
Foto Click!

În filmuleţul alăturat puteţi vedea doar o mostră din ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani între fanii celor două echipe pe Coasta de Azur. 

 
 
Loading...