Brazilianul Neymar, consolat de sora fotomodel. Vezi mesajul Raffaelei!

Ultima actualizare:

    Raffaella e sora celebrului Neymar
Raffaella e sora celebrului Neymar

Atacantul brazilian Neymar are parte de cea mai complicată perioadă din carieră. Atacantul de 25 de ani suferă încă după eliminarea suferită de Barcelona în sferturile Ligii Campionilor şi, în plus, va rata din cauza unei suspendări marele derby cu Real Madrid de duminică din campionatul Spaniei.

Printre numeroasele mesaje de consolare, Neymar a fost alinat inclusiv de frumoasa sa soră, Raffaella Beckran, un fotomodel de succes în Brazilia.

"Ai toată viaţa înainte. Te iubesc!", a scris sudamericanca pe contul său de Instagram.

Rafaella Santos e numele focoasei brazilience, însă tânăra de 19 ani e cunoscută în special drept Rafaella Beckran. Motivul? Sora lui Neymar e o fană înrâită a fostului fotbalist englez David Beckham!

În Brazilia şi nu numai, Rafaella nu duce lipsă de admiratori. Astfel, pe Twitter, sora lui Neymar are aproape 200.000 de “urmăritori” care savurează fiecare fotografie incendiară postată de braziliancă.


    Raffaella, în tricoul naţionalei Braziliei
Raffaella, în tricoul naţionalei Braziliei

Proveniţi dintr-o familie săracă, Neymar şi Rafaella au o relaţie extreme de strânsă. Ca dovadă, fotbalistul are un tatuaj special pe braţul drept, unde apare vizibil chipul Rafaellei.

De asemenea, de fiecare dată când are ocazia, Rafaella îl urmăreşte din tribune pe fratele ei, atât la meciurile Barcelonei cât şi la cele ale naţionalei Braziliei.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net