În acest weekend s-a disputat, la Belgrad, Adria Tour, turneul organizat de Novak Djokovic în mai multe țări din jurul Mării Adriatice. În afara numelor mari de pe teren, în afara lui, a făcut senzație Brenda Patea, iubita de origine română a lui Alexander Zverev.


Fotomodel de talie internațională, Brenda Patea (27 de ani) este împreună cu ocupantul locului 7 în clasamentul tenisului mondial, germanul Alexander Zverev, din 2019. Cu patru ani mai mic decât ea, acesta este îndrăgostit lulea, astfel că frumoasa lui iubită îl însoțește mereu atunci când programul îi permite.

brenda_patea_costum_de_baie.jpg

Brenda Patea este una dintre cele mai frumoase iubite din tenisul mondial
Brenda Patea este una dintre cele mai frumoase iubite din tenisul mondial
FOTO: Instagram

Așa s-a întâmplat și în acest final de săptămână, când cei doi au mers la Belgrad, acolo unde Alex a jucat la turneul demonstrativ organizat de liderul mondial, Novak Djokovic. Sârbul a fost o gazdă perfectă, nu doar pentru că nu a cucerit titlul – acesta a fost luat, cu maximum de victorii, de Dominic Thiem – dar și pentru că s-a îngrijit personal ca invitaților săi să nu le lipsească nimic.

Astfel, în fiecare seară el și soția lui, Jelena, au ieșit cu ei în oraș, iar Brenda Patea a fost una dintre favoritele gazdelor. Fire extrem de sociabilă, Brenda, s-a înțeles perfect cu Jelena, deci și cu Nole, iar acest lucru s-a putut vedea din fotografiile postat atât de ea cât și de soția liderului ATP.

brenda_patea_djokovic.jpg

Brenda Patea si Alexander Zverev, alături de soții Djokovic
Brenda Patea si Alexander Zverev, alături de soții Djokovic
FOTO: Instagram

Brenda s-a născut în Germania, din tată român și mamă nemțoaică, iar acum este un model de succes pe plan internațional. După cum a povestit ea în trecut, tatăl său a emigrat în Germania pe vremea comuniștilor și acolo și-a clădit o carieră și o familie.

brenda_patea_fotomodel.jpg

Brenda Patea este un fotomodel de succes
Brenda Patea este un fotomodel de succes
FOTO: Instagram

Titlul de la Belgrad, câștigat de Thiem

Desele călătorii pe care le fac împreună Alexander și Brenda erau, la începutul acestui an, să-i bage în spital. După cum mărturisea Zverev pentru ”Bild” în luna aprilie, el este convins că amândoi au avut coronavirus la începutul anului. ”Prietena mea, Brenda, și cu mine am fost în China pe 28 decembrie. Nu-ți poți imagina cum am tușit pentru o lună în Australia mai apoi. Am avut febră pentru două sau trei zile și am tușit pentru cinci sau șase ore. Brenda a pățit la fel. Nu am știut ce se petrece cu noi, dar acum realizez! Era o tuse pe care nu am mai avut-o niciodată. Nu mă durea nimic, dar tușeam non-stop”, a declarat atunci tenismenul.

brenda_patea_alexander_zverev.jpg

Brenda Patea, alături de iubitul ei, Alexander Zverev
Brenda Patea, alături de iubitul ei, Alexander Zverev
FOTO: Instagram

Adria Tour este o competiție gândită ca un circuit în mai multe țări balcanice. Următoarea etapă va avea loc în weekend-ul următor, la Zadar, în Croația, iar ultima în Bosnia & Herțegovina, în 3 și 4 mai. În mod normal ar fi trebuit să mai aibă loc o etapă, în Muntenegru, dar ea a fost anulată din cauza coronavirusului.

 
 
Loading...