Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, nu a făcut niciodată un secret din relația extrem de puternică pe care o are cu Teodora, fiica lui în vârstă de 22 de ani.


Fata a terminat liceul și a decis să studieze în afara țării. Și-a ales o Universitate de Design și s-a mutat la Barcelona.

Teodora Stoica.jpg

Teodora Stoica
Teodora Stoica

Mihai Stoica nu ratează niciun moment în care poate să-și viziteze fiica, astfel că face des ”naveta” București –Barcelona.

Teodora și-a găsit liniștea, dar și iubirea în Spania, ea fiind în prezent într-o relație cu Dan Petrache, fiul afaceristului Adrian Petrache.

Teodora și iubitul ei, Dan.jpg

Teodora și iubitul ei, Dan
Teodora și iubitul ei, Dan

Dei este la mii de kilometri distanță, Teodora este o prezență constantă pe buzele dinamoviștilor, marii rivali ai echipei tatălui ei.

Teodora și MM Stoica.jpg

Teodora și MM Stoica
Teodora și MM Stoica

Aceștia i-au și compus o melodiei fetei, una însă presărată cu multe vulgarități și obscenități. Melodia a răsunat și ieri seară, pe Arena Națională, iar răspunsul lui Mihai Stoica nu s-a lăsat mult timp așteptat.

” Eu poate aş trăi mai calm un meci cu Dinamo, dar atât timp cât peluza dinamovistă îmi face piese dedicate... Am început să prind linia melodică, cuvintele nu, că sunt suburbane. Dar mă mir cum anumite manifestări sunt taxate de foruri, dar unele, în care se discută de fata mea, sunt trecute cu vederea. Nu se poate întâmpla ce vor ei cu fata mea, pentru că ea îşi sărbătoreşte ziua de naştere, la Ibiza. Am arătat tabela la final, e singurul gest pe care îl pot face când sunt jignit cu ardoare. Din echipele importante, <Doar Dinamo Bucureşti> să rateze play-off-ul?? Refuz să cred aşa ceva", a spus Mihai Stoica.

 
 
Loading...