Au scris istorie în sala de gimnastică pentru România, iar acum, odată retrase din activitate, se pot bucura de tot ceea ce au sacrificat în anii copilăriei şi adolescenţei. Fostele campioane fac acum senzaţie la fiecare ieşire în public. Larisa Iordache e ultima venită în acest grup.


În vârstă de 31 de ani, Cătălina Ponor, cvadruplă campioană olimpică la Atena, în 2004, este acum o femeie superbă. Ea a făcut furori cu pozele publicate pe Instagram în timpul vacanţei din Thailanda, de la începutul anului. Chiar dacă s-a retras din activitate la începutul acestui an, la câteva luni după ce a scris istorie şi a devenit campioană europeană la Cluj, la vârsta de 30 de ani, ea şi-a păstrat alura din perioada în care făcea sport şi este acum o femeie care taie răsuflarea la fiecare apariţie.

catalina_ponor.jpg

Cătălina Ponor este o femeie sexy, care atrage toate privirile pe plajă
Cătălina Ponor este o femeie sexy, care atrage toate privirile pe plajă
FOTO: Instagram

Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică (în 2008, la sol, şi în 2012, la sărituri) are zeci de mii de urmăritori pe Instagram. Şi nu îi dezamăgeşte, publicând zilnic informaţii, filmuleţe sau fotografii de la ieşirile ei. Fotografiile de la plajă chiar taie răsuflarea, ea putând concura oricând la cei 28 de ani ai ei, pentru titlul de cea mai sexy fostă sportivă a României.

sandra_izbasa.jpg

Sandra Izbaşa e una dintre cele mai sexy foste sportive ale României
Sandra Izbaşa e una dintre cele mai sexy foste sportive ale României
FOTO: Instagram

Ultima intrată în grupul gimnastelor care răpesc privirile este Larisa Iordache (22 de ani). O accidentare nenorocită, de pe urma căreia a suferit deja două operaţii şi care încă o opreşte pe sporiva cu cinci titluri europene să intre din nou în sală, a făcut-o să simtă din plin gustul libertăţii. Iar ea profită din plin şi, lucru foarte important, comunică foarte mult cu fanii, atât prin fotografii cât şi prin filmuleţe şi răspunsuri foarte prompte la întrebările lor. Fotografiile de la piscină ne arată o tânără lipsită de inhibiţii şi foarte atrăgătoare.

larisa_iordache.jpg

Larisa Iordache atrage toate privirile la piscina
Larisa Iordache atrage toate privirile la piscina
FOTO: Instagram
 
 
Loading...