Ce logodnică frumoasă are Alex Mitriță - FOTO

Ultima actualizare:

    Iubita lui Alex Mitrita era mereu prezenta in tribune la meciurile luiFOTO: Sportpictures.eu
Iubita lui Alex Mitrita era mereu prezenta in tribune la meciurile luiFOTO: Sportpictures.eu

Pentru Alex Mitriță, anul 2019 a început perfect. A prins transferul vieții la New York City, iar acum două zile și-a cerut în soție iubita. Cei doi vor pleca în SUA, acolo unde internaționalul român va trebui să demonstreze pe teren de ce este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din MLS.

Duminică seara, la câteva ore după ce a dat lovitura de începere a meciului câștigat cu scorul de 2-0 de Universitatea Craiova în fața celor de la CFR Cluj, Alex Mitriță a petrecut alături de iubită și de câțiva prieteni într-un club de fițe din Craiova. Nu a fost, însă, o simplă petrecere de despărțire de orașul în care a cunoscut până acum cele mai importante satisfacții ale carierei, ci o noapte de neuitat pentru fotbalist, dar și pentru partenera lui. Pentru că, într-un moment pregătit dinainte, golgheterul oltenilor a îngenuncheat și și-a cerut de soție iubita. Care, cu lacrimi în ochi și în aplauzele prietenilor, a acceptat.

Momentul in care Mitriță și-a cerut iubita de soție
Momentul in care Mitriță și-a cerut iubita de soție

Originară din Craiova, Alesia îi este alături de 5 ani fotbalistului român, încă din perioada în care el juca la Pescara, așa că acum va pleca pentru a doua oară din țară alături de el. În vârstă de 24 de ani, pe care i-a împlinit vinerea trecută, Alex Mitriță a declarat de mai multe ori că nimic din ceea ce a ajuns nu ar fi putut realiza fără sprijinul iubitei. ”Am trecut prin momente grele în carieră, iar Alesia m-a înţeles când eram supărat. Ea şi familia mea m-au susţinut. Aşa am înţeles ceea ce n-am făcut bine şi m-am schimbat”, declara anul trecut Mitriță pentru ”Gazeta Sporturilor”. De altfel, pentru a-i arăta cât de mult o iubește, el și-a tatuat pe braț cifra 14, adică ziua în care a cunoscut-o pe cea care îi va deveni soție. Fizicul de invidiat și asemănarea cu celebra Kim Kardashian i-au făcut pe prieteni să o strige Kim, iar ei i-a plăcut atât de mult încât își folosește acest pseudonim și în conturile de pe rețelele sociale. Nelipsită de la meciurile lui din România, Alesia va aplica aceeași ”rețetă” și în SUA, fiind un fel de talisman noroc pentru internaționalul nostru.

Iubita lui Mitriță, Alesia, face furori pe plajă
Iubita lui Mitriță, Alesia, face furori pe plajă

Mitriță și Alesia vor pleca în SUA, pentru că startul campionatului american (MLS) bate la ușă. Românul va disputa primul meci oficial pentru New York City pe 2 martie, în deplasare, la Orlando. El a semnat un contract pe patru ani cu formația la care va fi antrenat de fostul secund al lui Pep Guardiola, Domenec Torrent, și va avea unul dintre cele mai mari salarii din MLS, urmând a câștiga între 1,2 milioane de euro (în primul an) și 1,8 milioane de euro (în ultimul an). Pentru transferul lui, americanii au plătit 7,4 milioane de euro, iar prima impresie lăsată de român a fost excelentă, el marcând un gol în singurul meci amical disputat în tricoul noii echipe, 1-1 cu AIK Stockholm.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net