Ce păcat! Se retrage diva sporturilor cu motor

Ultima actualizare:

    Danica Patrick
Danica Patrick

Pilotul Danica Patrick, cea mai de succes femeie din cursele auto, a decis să iasă din scenă.

Ajunsă la 35 de ani, americanca Danica Patrick e de mult timp un exemplu pentru orice femeie care îndrăzneşte să se ia la trântă cu bărbaţii în sporturile cu motor. Danica n-a ajuns în Formula 1, dar a excelat în competiţiile tradiţionale de peste Ocean, IndyCar şi NASCAR. În urmă cu aproape un deceniu, în 2008, frumoasa Danica a triumfat într-o cursă di IndyCar Series, o performanţă uluitoare pentru o reprezentantă a sexului slab.


    Danica Patrick, după victoria din 2008
Danica Patrick, după victoria din 2008

În toată această perioadă, sexy-Danica a alternat evoluţiile de pe circuite cu pictoriale incendiare în revistele pentru bărbaţi, ea fiind considerată una dintre cele mai atrăgătoare sportive de pe mapamond.


    Danica Patrick, într-un pictorial sexy
Danica Patrick, într-un pictorial sexy

Inevitabil, Danica Patrick a ajuns şi la finalul carierei, ea anunţându-şi retragerea cu lacrimi în ochi, într-o conferinţă de presă susţinută la Miami. Acest lucru se va produce în luna mai 2018, Danica intenţionând să mai ia startul în alte două curse, Daytona 500 şi Indianapolis 500. N-o va face însă pentru actuala sa echipă, Stewart-Haas, la care şi-a pierdut recent poziţia de pilot principal. O va face în schimb pentru o altă echipă (cel mai probabil Chip Ganassi Racing) dispusă să profite de impactul mediatic care va însoţi retragerea celebrei americance.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net