"Cangurii" s-au calificat miercuri la al patrulea Campionat Mondial consecutiv, trupa de la antipozi trecând cu 3-1 la Sydney de Honduras, după 0-0 în America Centrală.


Toate goluri gazdelor au fost marcate de Mile Jedinak, mijlocaşul lui Aston Villa, care are o poveste de viaţă incredibilă. Acesta s-a născut la Camperdown, New South Wales, din părinţi croaţi care au emigrat de tineri în Australia, Acesta a fost nu fanatic al fotbalului pe care l-a început la Sydney United, pe coasta de est. A ajuns însă repede în Europa, culmea chiar în ţara natală a părinţilor săi, la Varazdin. Maximul său în sport a fost până acum Crystal Palace, pentru care a jucat în Premier League 165 de meciuri.

12677309_1713401238882526_2029375259_n.jpg

Mile şi Natalie sunt o atracţie pentru lumea showbizz-ului britanico-australian
Sursa Foto: Instagram

De miercuri, punctul de referinţă al carierei sale va fi hattrick-ul înscris în poarta hondurienilor, care a dus Australia la Mondialul din Rusia. Şi la acest moment de glorie mai poate fi adăugat însă un trofeu, singurul şi cel mai important! El răspunde la numele de Natalie şi este nimeni alta decât frumoasa lui soţie. Fosta domnişoară Peacock i-a dăruit lui Mile trei copii şi cu toţii trăiesc în centrul Angliei, pentru că mijlocaşul în vârstă de 33 de ani este legitimat pe Villa Park, la Aston Villa.

erhy.jpg

Fotbalistul şi frumoasa lui soţie la Wimbledonul din acest an
Sursa Foto: Instagram

gyj.jpg

Jedinak (bărbosul din imagine) a marcat toate cele trei goluri ale Australiei din barajul cu Honduras şi e erou naţional la antipozi
Sursa Foto: Instagram
 
 
Loading...