Cea mai sexy karatistă a pozat nud, în ipostaze inedite

Ultima actualizare:

    Michelle Waterson (31 de ani)foto: arhiva personală
Michelle Waterson (31 de ani)foto: arhiva personală

Este o luptătoare excelentă și un adversar periculos. A reușit să obțină succesul prin muncă și disciplină, iar așa a reușit să-și transforme corpul într-o armă.

Michelle Waterson (31 de ani) este una dintre cele mai sexy karatiste UFC. Sportiva a acceptat să realizeze un pictorial complet nud pentru suplimentul Body Issue al revistei ESPN.

La ședința foto, Michelle s-a dezbrăcat de haine, dar și de inhibiții, și s-a comportat ca pe ringul de luptă: a adoptat diferite poziții practicate în karate, în ciuda faptului că era complet goală.

Very cool to see @karatehottiemma make the cover of ESPN's 9th annual body issue. https://t.co/T6etcBOM1q pic.twitter.com/xxpJfdwvWb— Chamatkar Sandhu (@SandhuMMA) June 28, 2017

Very cool to see @karatehottiemma make the cover of ESPN's 9th annual body issue. https://t.co/T6etcBOM1q pic.twitter.com/xxpJfdwvWb

„Corpul meu este totul. Este mașinăria mea, este ceea ce trebuie să îmbunătățesc pentru a progresa”, a declarat Michelle, potrivit dailystar.co.uk.

Deși este sportivă de performanță, aceasta a avut unele complexe privind vergeturile pe care sarcina le-a lăsat pe corpul ei. „Ca și viața, corpul tău trece prin schimbări și este important să accepți aceste schimbări. Sunt ca rănile de război. Vergeturile mele sunt răni ale nașterii și ale creșterii acestui om frumos înăuntrul meu. Același lucru se aplică și la urechile mele conopidă (malformații ale urechii externe, n.r.) și la nasul rupt – acestea sunt lucruri care spun povești”, a explicat ea.

În prezent, Michelle Waterson ocupă locul 7 în clasamentul UFC la categoria „pană”.

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net