Cele mai deştepte soţii de fotbalişti

Ultima actualizare:
Andra este una dintre cele mai deştepte soţii de fotbalişti
Andra este una dintre cele mai deştepte soţii de fotbalişti

Consoartele celor din lumea sportului-rege nu sunt doar frumoase, ci au demonstrat că ştiu să se descurce şi singure din punct de vedere financiar. Unele dintre ele au afaceri de succes, iar Click vă prezintă cele mai deştepte soţii de fotbalişti.

Cea mai puternică femeie din domeniu e Anamaria Prodan, soţia fostului mijlocaş şi actual antrenor Laurenţiu Reghecampf. “Sexy-impresara” merită să fie în topul alcătuit din cele mai deştepte soţii de fotbalişti.

Anamaria deţine mai multe firme ce activează în domenii diverse. Ea comercializează bomboane printr-o reţea de automate amplasate în mai multe mall-uri din America, controlează un parc auto şi o companie imobiliară  ce are proprietăţi în Târgovişte, Baloteşti, Snagov, Bucureşti, dar şi Germania sau Las Vegas.

Una dintre cele mai deştepte soţii de fotbalişti e şi cetăţean american

Ca exemplu, doar vilele din SUA îi aduc zeci de mii de dolari lunar doar din chirie uneia dintre cele mai deştepte soţii de fotbalişti. În plus, e gazda unui show tv, participă la diferite reclame şi şi-a încercat norocul inaugurând o cofetărie. Punctul forte e însă agenţia de impresariat sportiv, ea având sub contract cei mai buni jucători de la majoritatea echipelor româneşti.

Lorena Trică e printre cele mai deştepte soţii de fotbalişti
Lorena Trică e printre cele mai deştepte soţii de fotbalişti

“Mă trag dintr-o familie foarte faimoasă. Mama mea este o cântăreaţă foarte cunoscută. Iubesc fotbalul, pentru asta trăiesc în România, dar întreaga mea viaţă se petrece în Las Vegas. Sunt cetăţean al SUA, am foarte multe afaceri imobiliare….Toată lumea se întreba cum o femeie poate semna contracte cu staruri precum Mutu. Ceilalţi agenţi vor să mă distrugă, dar sunt foarte puternică. Sunt numărul unu în domeniu şi reprezint 80% dintre jucatorii marilor cluburi”, a spus cu ceva timp în urmă femeia ce face parte din categoria cele mai deştepte soţii de fotbalişti.

Una dintre cele mai deştepte soţii de fotbalişti e creatoare de modă

O altă femeie ce a reuşit în afaceri e Lorena Trică, faţa celebrului Ilie Balaci şi soţia lui Eugen Trică, actualul antrenor al celor de la CFR. Lorena a intrat în lumea modei din 2004 – 2005, iar colecţiile ei au fost prezentate la cele mai importante festivaluri din ţară. Una dintre cele mai deştepte soţii de fotbalişti nu a avut mare succes, dar nu s-a descurajat, a urmat cursuri de specialitate la Milano şi chiar a avut chiar un lanţ de magazine reuşind până la urmă să aibă o afacere profitabilă. Nu e la fel de implicată ca la început, fiind preocupată şi cu creşterea celor doi copii, şi recent a oferit locuri de muncă şi tinerilor din diaspora.

Reghe e mândru că are una dintre cele mai deştepte soţii de fotbalişti
Reghe e mândru că are una dintre cele mai deştepte soţii de fotbalişti

O altă prezenţă printre cele mai deştepte soţii de fotbalişti e şi Andra Dina, jumătatea lui Mihai, jucătorul celor de la Chiajna. Fotomodel şi prezentatoare tv, fata extrem de atrăgătoare a arătat că se pricepe şi la afaceri. Deţine în Craiova una dintre cele mai apreciate pensiuni, locul ales de mulţi pentru organizarea unor evenimente cu fast.


    Andra este una dintre cele mai deştepte soţii de fotbaliştifoto: facebook
Andra este una dintre cele mai deştepte soţii de fotbaliştifoto: facebook
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net