Celebrul Tiger Woods a mai "lovit" o blondă sexy. Vezi cum arată!

Ultima actualizare:

    Tiger Woods
Tiger Woods

Americanul Tiger Woods (40 de ani), poate cel mai valoros jucător de golf din toate timpurile, are o viaţă sentimentală extrem de agitată.

De-a lungul timpului, sportivul a dezvoltat o adevărată obsesie pentru femei, despre el zvonindu-se la un moment dat că a avut peste 100 de aventuri, asta în timp ce era căsătorit cu suedeza Elin Nordegren.

Ulterior, Tiger a divorţat şi s-a cuplat cu schioarea Lindsey Vonn, de care s-a despărţit în 2015. A urmat o perioadă în care Woods n-a mai avut o relaţie stabilă. Presa americană vorbeşte însă în aceste zile despre noua cucerire a lui Tiger Woods, o stilistă în vârstă de 32 de ani, Kristin Smith. Dezvăluirile au fost făcute de un verişor al lui Tioger Woods, care a precizat că relaţia decurge uluitor de bine, dar cei doi nu vor deocamdată s-o recunoască în public.


    Kristin Smith
Kristin Smith

La fel ca Tiger, Kristin Smith a mai trecut şi ea printr-o căsnicie, cu un jucător de fotbal american de la Dallas Cowboys. Remarcabilă e asemănarea fizică dintre Kristin şi celelalte două femei care i-au marcat viaţa lui Tiger Woods, Elin Nordegren şi Lindsey Vonn, toate fiind blonde cu sex-appeal.

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net