Pe 29 aprilie vuiau ziarele și rețelele sociale, după ce a ieșit la iveală filmulețul compromițător cu Ciprian Marica, prins în camera de hotel cu soția unui bun prieten. După atâta timp, fostul internațional recunoaște că acelea au fost cele mai stânjenitoare momente din viața lui.


Ciprian Marica (34 de ani), în prezent patron al clubului Farul Constanța, a vorbit cu Ovidiu Ioanițoaia, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, de pe GSP.RO, iar printre altele a fost atins și subiectul fierbinte al infidelității sale, care a ieșit la iveală în aprilie. „O situație stânjenitoare pentru mine, o situație în care am greșit și în care nu trebuia să mă aflu. Nu am fost și nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Cert este că mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru. Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea. Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit pe care mi l-am asumat!”, a declarat Marica la GSP.

ciprian-marica-prima-postare-pe-facebook-dupa-ce-a-fost-filmat-alaturi-de-amanta-size24.jpg

Ciprian Marica și poza care a făcut înconjurul Internetului
Foto: Ziar de Cluj

Filmulețul cu prosopul alb a devenit viral

La finalul lunii aprilie, Ciprian Marica (34 de ani), însurat și cu doi copii acasă, a ţinut primele pagini ale ziarelor după ce s-a aflat că, anul trecut, în august, a înşelat-o pe mama copiilor săi cu nevasta unui prieten de familie pe nume Florin Muntean, baschetbalist la Gaz Metan Mediaş. A devenit viral filmuleţul în care fostul fotbalist iese din camera unui hotel din Cluj, înfăşurat în prosop alb, după o întâlnire de patru ore cu Ana Muntean, soţie şi mamă a doi copii la rândul ei.

Citește și:

EXCLUSIV Cum îşi spală Marica păcatele după aventura de la Cluj. Unde l-am surprins cu iubita și copiii

Ana Muntean, prima reacție după ce a fost prinsă de soț, cu Ciprian Marica la hotel. Viața merge înainte

 
 
Loading...