Cristiano Ronaldo, eclipsat de iubita sexy la Gala Premiilor MTV. Georgina a purtat o rochie cu despicătură pe picior

Ultima actualizare:

    Georgina şi Cristiano Ronaldofoto: Profimedia
Georgina şi Cristiano Ronaldofoto: Profimedia

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a participat duminică (3 noiembrie) la un eveniment care nu are vreo legătură cu fotbalul, dar la care a pălit în faţa iubitei sale, Georgina Rodriguez. Portughezul a fost prezent la MTV European Music Awards 2019.

Printre cele mai importante celebrități din industria muzicală s-a aflat și una dintre cele mai reprezentative fețe pentru ceea ce înseamnă istoria fotbalului mondial. Este vorba despre Cristiano Rolando, atacantul echipei Juventus, cu o avere estimată la peste 400.000.000 de dolari.

Cristiano a jucat sâmbătă în meciul încheiat cu victoria lui Juventus cu 1-0 în derby-ul orașului Torino, iar în ziua liberă a călătorit la Sevilla, pentru a lua parte la gala premiilor muzicale.

Cei doi au atras toate privirile la Gala MTV Music Awards
Cei doi au atras toate privirile la Gala MTV Music Awards

Starul și iubita sa, Georgina (25 de ani), de profesie fotomodel, au fost în centrul atenției când şi-au făcut apariţia pe covorul roșu la Sevilia, dar cea care a captat toate privirile a fost foacoasa şatena. Georgina a purat o rochie albastru electric cu un decolteu adânc şi cu despicătură pe picior, a cărui preţ se învărte în jurul sumei de 500 de euro. Fotbalistul a purtat un costum într-o nuanţă aprinsă de roşu, tricou alb şi pantofi sport, dar a afişat un ceas cu diamante.

Iubita lui Cristiano Rolando creşte 4 copii

Cristiano Ronaldo i-a schimbat viața Georginei Rodriguez , după cum spune chiar ea. S-au întâlnit în 2016, iar în anul următor modelul a născut o fetiță, Alana Martina dos Santos Aveiro, în vârstă acum de aproape 2 ani.

Însă, fotbalistul de la Juventus mai are trei copii, toți născuți cu ajutorul unor mame-surogat: Ronaldo Jr (9 ani) și gemenii Mateo și Eva Maria (2 ani).

Georgina recunoaște că viața ei s-a schimbat radical de când e cu Ronaldo. Vacanțele sunt mereu exotice, surprizele se țin lanț, iar lucrurile pe care și le dorește se materializează cât ar clipi.

„Trebuie să ai mult control și o atitudine bună. Uneori nu e ușor să-ți gestionezi banii. Nu-ți aduc fericire. Te ajută, dar nu sunt totul în viață”, dezvăluie Georgina.

Lista câştigătorilor MTV EMA 2019

Cântăreţele Taylor Swift şi Billie Eilish sunt marile câştigătoare ale galei MTV Europe Music Awards, care a avut loc duminică seară la Sevilia. Mai jos, vă prezentăm lista completă a câştigătorilor.

Best video: Taylor Swift, „Me!” (ft. Brendon Urie)

Best artist: Shawn Mendes

Best song: Billie Eilish, „Bad Guy”

Best collaboration: Rosalía, J Balvin, Con Altura ft. El Guincho

Best new: Billie Eilish

Best pop: Halsey

Best live: BTS

Best rock: Green Day

Best hip hop: Nicki Minaj

Best alternative: FKA Twigs

Best electronic: Martin Garrix

Best push: Ava Max

Best work, stage: Muse (Bilbao, Spania, 2018)

Biggest fans: BTS

Best U.S. act: Taylor Swift

Best U.K. act: Little Mix

Citeşte şi

Ce frumoasă este familia lui Ronaldo! Ce planuri mărețe are fotbalistul pentru anul 2020

Iubita lui Cristiano Ronaldo, în tribună cu inelul de 700.000 de euro

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net