De la Meldonium la sarcină! Cea mai sexy atletă din România e gravidă

Ultima actualizare:

    Mirela Lavric
Mirela Lavric

Mirela Lavric, atleta care anul trecut a fost depistată pozitiv la un control antidoping, trece plin clipe fericite în viaţa privată, fiind însărcinată.

Triplă campioană mondială la juniori în proba de 800 de metri a anunţat prin intermediul reţelelor de socializare că va deveni mămică în 2017. Mirela Lavric nu e căsătorită, însă de doi ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un handbalist de la HC Vaslui, Gabriel Cotinghiu.


    Mirela Lavric, alături de iubitul handbalist
Mirela Lavric, alături de iubitul handbalist

La numai 25 de ani, Mirela Lavric are deja o poveste de viaţă impresionantă, care ar putea constitui oricând un scenariu de film.

Ascensiunea Mirelei în atletism a fost influenţată negativ de un episod trist petrecut în viaţa sa personală. La finalul lui 2013, Mirela Lavric a făcut un gest şocant, aruncându-se de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi, după ce şi-a găsit iubitul de atunci în braţele altei femei. Prima ipoteză a fost o tentativă de sinucidere, însă ulterior s-a aflat că sportiva a fost sechestrată în casă de prietenul ei şi a încercat să scape pe geamul locuinţei. Profitând de calităţile de atletă, Mirela s-a ales cu răni minime, dar cu o imensă durere în suflet.

Apoi, la începutul lui 2016, Mirela Lavric a fost depistată pozitiv cu Meldonium, substanţa interzisă cu care a fost prinsă recent şi tenismena rusă Maria Şarapova. Românca a picat testul antidoping efectuat în luna martie, la Campionatul Mondial de sală de la Portland (SUA), acolo unde cucerise medalia de bronz cu ştafeta ţării noastre în proba de 4*400 de metri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net