Dinamoviştii îşi iau o «bombă sexy»

Ultima actualizare:

    Sara pozează  pentru diverse  reviste mondene
Sara pozează pentru diverse reviste mondene

Mijlocaşul Salomao se va alătura „câinilor” în cantonamentul din Slovenia. Tehnicianul Cosmin Contra e sigur că lusitanul va fi om de bază în echipa sa, dar jucătorul îi va impresiona pe fani şi datorită „jumătăţii sale”, Sara, tânără ce nu ratează meciurile iubitului.

Fotbalistul de 28 de ani e privit ca înlocuitorul lui Palic şi a evoluat la echipe importante. Acum câţiva ani a semnat cu Sporting Lisabona şi toţi credeau că va fi urmaşul lui Cristiano Ronaldo, mai ales că poseda o tehnică excelentă. Totuşi, treptat „s-a stins” şi a ajuns sub formă de împrumut la Deportivo La Coruna, unde în 2014 a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate, ce l-a ţinut departe de gazon timp de şase luni. S-a recuperat, însă a avut din nou ghinion, în 2015 fracturându-şi piciorul. S-a întors la Sporting, dar pentru a juca cât mai mult a fost trimis la echipa secundă, de unde, gratis, a plecat la Mallorca. Aici a bifat 19 meciuri, a înscris un gol în Cupă, însă a fost de acord cu oferta lui Dinamo, mai ales că există perspectiva de a apărea în cupele europene.


    Fotbalistul a trecut  o scurtă perioadă pe la Deportivo
Fotbalistul a trecut o scurtă perioadă pe la Deportivo

Oricum, Salomao va fi apreciat de către suporterii roş-albi, măcar pentru consoarta sa. Sara Meireles asistă la toate partidele de acasă ale lui Diogo şi atrage toate privirile. Cei doi s-au căsătorit recent, după o relaţie de câţiva ani, ea fiind un model apreciat în Portugalia şi cu mulţi fani pe reţelele sociale. Ea a pozat inclusiv în lenjerie intimă pentru un proiect al unui fotograf lusitan, pictorialul ei fiind foarte apreciat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net