"Don Juan" Hamilton, a patra oară campion mondial în Formula 1! Listă impresionantă de cuceriri feminine!

Ultima actualizare:

    Lewis Hamilton se află în top 10 cei mai frumoşi sportivifoto: arhiva personală
Lewis Hamilton se află în top 10 cei mai frumoşi sportivifoto: arhiva personală

Pilotul britanic Lewis Hamilton a obţinut al patrulea titlu mondial în Formula 1, deşi a ocupat numai locul 9 la Marele Premiu al Mexicului, în antepenultima etapă a sezonului.

"De mic am visat să concurez în Formula 1. Nu am renunţat niciodată la acest vis, chiar dacă lumea îmi spunea că e imposibil de realizat. Stau aici, în faţa dumnevoastră, cu 4 titluri mondiale, demonstrând că dacă îţi urmezi visul, acesta poate deveni realitate", a spus Hamilton.

El a devenit al treilea pilot din istorie care atinge borna de patru titluri mondiale în Formula 1, iar Michael Schumacher deţine recordul all-time, fiind de şapte ori campion.

Pe lângă faimă şi bani, Hamilton are şi o listă lungă de iubite celebre, ca Nicole Scherzinger, Rihanna sau Rita Ora, dar şi multe alte modele, actriţe sau cântăreţe.

Iată top trei al iubitelor lui Lewis Hamilton:

1. Nicole Scherzinger. Au fost împreună din 2008, dar în 2010 s-au despărţit. Au stat departe unul de altul doar o lună, s-au împăcat şi-n toamna lui 2011 iar s-au separat. Au devenit din nou un cuplu, însă în vara lui 2013 au anunţat că nu mai sunt într-o relaţie. Nicole e una dintre cele mai sexy cântăreţe. A fost liderul formaţiei Pussycat Dolls.


    Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger

2. Rihanna. S-au întâlnit de mai multe ori în secret, dar au fost suprinşi de paparazzi. Şi-au petrecut multe week-enduri împreună, dar până la urmă programul încărcat a făcut ca ei să nu mai continue legătura romantică. Rihanna e una dintre cele mai apreciate artiste din lume.


    Rihanna
Rihanna

3. Rita Ora. Cântăreaţă şi actriţă, britanica a fost alături de Lewis din  2016 până în vara lui 2017,d ar au rămas în relaţii bune. Recent au fost văzuţi petrecând cu acelaşi grup de prieteni.


    Rita Ora
Rita Ora

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net