Jeremy Menez este unul dintre atacanţii cu mari probleme de comportament, acest lucru făcând ca talentatul fotbalist să nu reziste prea mult timp în vestiarele Romei, Milanului sau PSG-ului.


Controversatul sportiv nu se încarcă de energii mai pozitive nici acasă, unde îl aşteaptă soţia lui, fotomodelul belgian, Emilie Nef Naf. Femeia cu care acesta are doi copii e pe cât de sexy, pe atât de "rea". Deşi formele ei ar putea să fie suficiente pentru atragerea atenţiei, Emilie a ales şi un look de puştoaică de cartier. Astfel, pe lânga freza tunsă periuţă pe o parte, aceasta s-a şi tatuat mai mult chiar decât Jeremy! Şi e greu ca o femeie să-şi depăşească soţul fotbalist la acest capitol!

in_cancun.jpg

Emilie, pe plajă în Cancun! Tatuajele au rezistat!
Sursa Foto: Instagram

Consoarta lui Menez a reuşit însă asta, şi arată ca o celebră solistă de pop, Deborah Sarah Epstein, alias SoShy. Emilie are braţul stâng acoperit de trandafiri, iar pe piciorul drept are scrise numele tuturor oamenilor importanţi din viaţa ei, precum şi câteva mesaje mobilizatoare, plecând de la laba piciorului, până sus pe coapsă. Nici spatele şi gâtul fotomodelului belgian n-au scăpat intacte, inimi, mesaje sau alte însemne antice, toate găsindu-şi un loc pe pielea ei.

menez_ms.jpg

Belgianca, vara aceasta, la Saint Tropez, înainte de emigrarea spre Turcia
Sursa Foto: Instagram

Totul a plecat de la pasiunea soţului însă! Menez a fost tot timpul un bad-boy tatuat pe tot corpul, mîinile sale fiind însă cu totul acoperite de desene barbare. Cine se aseamănă se adună, iar familia Menez e, măcar la acest capitol, pe aceeaşi lungime de undă!

untitled.jpg

O fotografie care o avantajează mult pe doamna Menez, fostă Nef Naf
Sursa Foto: Instagram

emili_at_saint_tropez.jpg

Emilie nu va uita această vară de la Saint Tropez, prima după împăcarea cu Menez. Cei doi divorţaseră în 2016, dar despărţirea a durat puţin timp. Deşi pare greu de crezut, Jeremy i-a fost infidel
Sursa Foto: Instagram

nef_naf_saint_tropez.jpg

Un alt fel de selfie al soţiei lui Jeremy Menez, atacant care din această vară va juca alături de Samuel Eto'o la Antalyaspor
Sursa Foto: Instagram

1419960444097_lc_galleryimage_ac_milan_s_jeremy_menez_c.jpg

Menez, într-unul din momentele de glorie în tricoul lui AC Milan. Tatuajele, în faţă, logic!
Foto Click!
 
 
Loading...