Ea îl ține în formă pe portarul Realului, Courtois

Ultima actualizare:

    Mishel Gerzig FOTO: Instagram
Mishel Gerzig FOTO: Instagram

A fost dezvăluit secretul formei foarte bune pe care o prezintă portarul belgian al Realului, Thibaut Courtois: iubita lui fotomodel.

Goal-keeper-ul madrilenilor este cel care a făcut publică relația care a început în luna mai a acestui an, publicând o fotografie cu ei doi pe contul de Instagram urmărit de 7,8 milioane de fani. În vârstă de 29 de ani, el a mărturisit că e îndrăgostit până peste cap de modelul israelian Mishel Gerzig (24 de ani). Aceasta stă ceva mai slab pe rețelele sociale, având doar 206.000 de urmăritori pe Instagram, de exemplu, dar e de așteptat ca până la finalul săptămânii contul ei să ”explodeze”, având în vedere că este una dintre cele mai frumoase fotomodele din lume. Deocamdată nu s-a spus nimic de o eventuală căsătorie. Mulți au pus dezvăluirea făcută de Curtois pe bucuria făcută de conducerea clubului, care i-a propus prelungirea contractului până în 2026. Evident că a semnat fără să stea pe gânduri cu clubul la care a venit în 2018, de la Chelsea.

Internaționalul belgian mai are doi copii, un băiat de 4 ani, respectiv o fată de 6 ani, din relația pe care a avut-o cu spaniola Marta Domingos, de care s-a despărțit în 2017, cu câteva luni înainte ca aceasta să-l nască pe fiul lor! De atunci și până acum, nimeni nu a mai publicat nimic despre o eventuală relație a portarului.  


    Courtois si iubita lui nu se mai ascundFOTO: Instagram
Courtois si iubita lui nu se mai ascundFOTO: Instagram
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net