Inima lui Bernadette Szocs este cucerită definitiv! De aproape o lună, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis de masă din România este posesoarea unui patruped de care sportiva nu se desparte nici la antrenamente.


Cățelul este din rasa Pomeranian, iar când l-a primit nu cântarea mai mult de 500 de grame. „Mi l-a făcut cadou de Crăciun prietenul meu și este cel mai frumos dar pe care l-am primit până acum!”, recunoaște Bernadette Szocs, dublă campioană europeană de tenis de masă cu echipa României.

bernadette_szocs_catel.jpg

Bernadette Szocs este însoțită și la antrenament de puiuț
Bernadette Szocs este însoțită și la antrenament de puiuț

Frumoasa sportivă este o mare iubitoare de animale, acasă la Târgu Mureș, mai are o cățelușă primită de la fratele ei, în urmă cu mult timp. “O am și pe Prințesa care e deja bătrânică, are 10 ani. De sărbători am fost la ai mei, i l-am prezentat pe fratele ei, pe Moxy, și chiar s-au înțeles bine. La început i-a fost greu să accepte un alt cățel în casă, dar în final s-a obișnuit cu el”, a mai povestit sportiva pentru Sportsnet.

Pentru că îi este foarte greu să îl lase singur în casă atunci când merge la antrenamente, Berni îl ia cu ea. „E băiețelul meu, e foarte cuminte, stă în căsuța lui și nu deranjează pe nimeni. Îl iubesc de nu mai pot!”, mărturisește Bernie.

bernadette_2.jpg

Bernadette Szocs are zeci de mii de fani pe Instagram
Bernadette Szocs are zeci de mii de fani pe Instagram
FOTO: Instagram

Și pe plan profesional sportivei îi merge foarte bine. De puțin timp, s-a mutat la București, pentru a se pregăti la clubul la care este legitimată, Steaua. Singurul lucru care o deranjează în Capitală este aglomerația, dar toate problemele dispar atunci când se gândește la competițiile anului 2021. „Este un an foarte greu, anul cu Jocurile Olimpice, cea mai mare competiție sportivă din lume, unde îmi doresc o medalie! Mai avem Campionatul European și vreau să ies din nou campioană. Apoi, Mondialele, unde mi-aș dori o medalie”, a încheiat sportiva.

Pomaranienii sunt câini de talie mică

Pomeranianul e o rasă de câini spitz, originară din Pomerania. Sunt câini de talie mică, atingând o înălțime de 20 de cm și o greutate de 1,9- 3,5 kg.

Bernadette Szocs este una dintre cele mai frumoase sportive

În vârstă de 25 de ani, Bernie este considerată una dintre cele mai frumoase sportive din lume. Și ea știe lucrul acesta și, cum se simte foarte bine în fața aparatului de fotografiat, își delectează fanii cu foarte multe fotografii făcute în afara sălii de joc. Pe lângă frumusețe, Bernie este și foarte valoroasă, fiind multiplă medaliată la Campionatele Europene de seniori, juniori sau cadeți, dar și la multe alte competiții internaționale.

bernadette_3.jpg

Bernadette Szocs e una dintre cele mai frumoase sportive din Romania
Bernadette Szocs e una dintre cele mai frumoase sportive din Romania
FOTO: Instagram
 
 
Loading...
Citeste tot despre: