În Olanda se desfăşoară Campionatul European de Fotbal Feminin, iar frumuseţile care fac paradă pe gazon atrag ca un magnet!


Cum la băieţi n-a început încă treaba, atenţia oferită fetelor e mult mai mare, dar nu fotbalul practicat pe iarbă îi încântă, ci forma fizică a jucătoarelor! Majoritatea sunt cam băieţoase pentru gusturile rafinate, dar câteva nu prea au ce căuta pe terenul de fotbal, părând mai degrabă rupte din prezentările de modă!

Iată-le pe cele mai frumoase 5 fotbaliste care au sicut minţile suporterilor la turneul final din Olanda!

1. Olivia Schough, Suedia.

olivia_schough_atacant_suedia_26_de_ani.jpg

Olivia, la plajă, nu la fotbal
Sursa Foto: Instagram

Atacantul în vârstă de 26 de ani al nordicelor are 55 de selecţii, 8 goluri şi multe inimi frânte.Decarul de 1,72 metri înălţime evoluează în ţara natală, pentru Eskilstuna United, şi este una dintre cele mai sexy fotbaliste de la Euro 2017.

2. Laura Guiliani, Italia.

laura_giuliani_italia_portar_freiburg_24_de_ani.jpg

Laurei i-ar sta bine şi la birou! Sau la catedră!
Sursa Foto: Instagram

Portăriţa în vârstă de 24 de ani a "macaronarilor" îi face să plângă pe fani atunci când îşi rupe genunchii sărind din bară în bară! Jucătoarei cu 23 de selecţiie pentru"Azzura feminină", îi place şi n-ar da această meserie pentru alta. Chiar dacă jucătoarei legitimate în Germania, la Freiburg, îi stă excelent şi la costum!

3. Tonni Duggan, Anglia.

toni_duggan_atacant_anglia_25_de_ani_barcelona.jpg

Născută la Liverpool şi joacă pentru Barcelona! Păcat că nu are expunerea bărbaţilor!
Sursa Foto: Instagram

Atacantul britanicelor este de of rumuseţe răpitoare, de genul căreia rar vezi la o englezoaică şi în showbizz, dar la sport! Fără să fim răutăcioşi, Toni se iroseşte la fotbal, bomba născută în Liverpool şi legitimată la Barcelona putând să exceleze pe orice podium din lume. Dovada în imaginea alăturată!

4. Kosovare Asllani, Suedia.

kosovare_asllani_mijlocas_suedia_27_de_ani_man_city.jpg

Kosse a scăpat cu viaţă doar pentru că părinţii ei au emigrat în Suedia
Sursa Foto: Instagram

Frumuseţea din Balcani adoptată de suedezi e una dintre cele mai urmărite prezenţe de la Campionatul European din Olanda. Născută la Kristianstad din părinţi kosovari fugiţi din Albania de frica genocidului provocat de sârbi, Kosse e supranumită Zlatan al fotbalului feminin, şi nu doar pentru originile ei, ci şi pentru talent. La toate se adaugă frumuseţea şi un corp perfect!

5. Sakina Karchaoui, Franţa.

untitled.jpg

Sakina, în afara terenului
Sursa Foto: Instagram

Fundaşul de oricine marocancă al Franţei este la doar 21 de ani una dintre speranţele acestui sport în Hexagon. Sportiva născută la Salon-de-Provence ar putea oricând să schimbe domeniul, înfăţişarea ei ajutând-o enorm!

 
 
Loading...