Robson-Kanu este un atacant de duzină în Marea Britanie, maximul său în fotbal la nivel de club fiind West Bromwich Albion. La naţională s-a făcut însă auzit anul trecut, când golul său a eliminat Belgia de la Euro 2016 şi a dus-o pe Ţara Galilor în semifinala cu Portugalia.


În plan personal se pare însă că actualul coleg al lui Adi Popa la Reading nu este chiar atât de inhibat! Fotbalistul în vârstă de 28 de ani este căsătorit de câţiva ani cu Haley Bartlett, fostă finalistă la Miss Scoţia, iar imediat după turneul final din Franţa aceasta i-a născut lui Robson o fetiţă. Tot în acea perioadă, Kanu a început o viaţă amoroasă paralelă cu cea conjugală şi "de vină" se pare că este o frumoasă româncă! Sportivul născut la Acton, în Anglia, petrece mult timp pe site-urile de socializare şi chiar pe cele mai deochiate, unde fete sexy i se dezbracă în faţa camerei de luat vederi pentru bani. Într-o răcoroasă şi plictisitoare noapte în cantonament, Robson Kanu a dat pe videochat de o româncă ce l-a lăsat cu gura căscată.

nintchdbpict000364193150.jpg

Haley Bartlett, fostă finalistă în Miss Scoţia, nu a mai fost suficient pentru Robson, care s-a refugiat în braţele unei românce
Sursa Foto: Instagram

Pe loc, conaţionala noastră a devenit o obsesie pentru fotbalist şi fata a ştiut să se lase folosită de acesta. "M-a chemat de multe ori în Anglia cu avionul plătit de el şi m-a cazat la cele mai luxoase hoteluri. Era obsedat de sex şi ne-am întâlnit vreo doi ani. Apoi, am realizat că el doar mă foloseşte şi am încetat", a declarat românca pentru un tabloid britanic care probabil i-a plătit gras aceste dezvăluiri. Foarte bine pentru ea şi foarte rău pentru Robson Kanu, care are acum mari explicaţii de dat soţiei din moment ce o minţise pe aceasta că în nopţile când făcea sex cu românca era la cazionu! Divorţul bate la uşă pentru fotbalist, iar românca, rămasă sub protecţia anonimatului, îşi caută acum alt sponsor!

tara-galilor-slovacia-ora-19-00-gareth-bale-vs-hamsik-in-meciul-care-deschide-grupa-b-nebunie-la-porti_10.jpg

Robson Kanu a fost divin pentru Ţara Galilor la Euro 2016, dar diabolic în viaţa personală, după turneul final
Sursa Foto: Instagram
 
 
Loading...