Eugenie Bouchard și iubitul, îmbrățișări fierbinți pe plajă - FOTO

Ultima actualizare:

    Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard

Dacă tot iese din primele tururi la toate turneele la care participă, canadianca Eugenie Bouchard a avut timpul liber necesar pentru a se îndrăgosti. Ea s-a afișat cu noul iubit pe plajă, scenele fierbinți cu ei îmbrățișați făcând înconjurul Internetului.

Canadianca Eugenie Bouchard, una dintre cele mai frumoase jucătoare din circuitul WTA, s-a afișat pentru prima dată alături de noul iubit. Și nu a făcut-o oriunde, ci pe o plajă din Miami, acolo unde cei doi au oferit scene pasionale celorlați colegi de ”bronz”. Iubitul canadiencei de 25 de ani care a explodat în tenisul mondial acum cinci ani, iar de atunci tot încearcă fără folos să demonstreze că e o jucătoare valoroasă, este Connor Davis, un bancher american. El este fratele unei foste jucătoare de tenis, în prezent un fotomodel de succes, Hannah Jeter.

Chiar dacă a recunoscut în urmă cu ceva vreme că se vede cu Connor, Bouchard nu ieșise nicodată împreună cu acesta în oraș, la vreo petrecere, așa cum nici el nu a stat până acum în loja ei la vreun meci de tenis. Acum, însă, totul a ieșit la iveaă mai clar decât își imagina cineva, cu săruturi fierbinți în apa oceanului, sau îmbrățișări calde pe șezlongul pe care l-au împărțit ca doi îndrăgostiți aflați la început de relație.

Eugenie Bouchard si iubitul ei au incins plaja la Miami
Eugenie Bouchard si iubitul ei au incins plaja la Miami

Prezența Eugeniei Bouchard pe plajă nu e ceva surprinzător, având în vedere că ea locuiește acum la Miami.

Nu este prima relație a canadiencei. Înn trecut, ea a mai fost combinată cu hocheistul Jordan Caron și se pare că a avut o legătură mai mult decât prietenească cu cel care a provocat-o la un pariu pe Twitter, John Goehrke. Cu acesta a ieșit de mai multe ori la meciuri de baschet, sau baseball, dar și la cină.

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net