Campioană mondială şi olimpică la nataţie, Federica Pellegrini (29 de ani) e una dintre cele mai cunoscute sportive din Italia.


În acelaşi timp, Federica şi-a construit în Cizmă o reputaţie de divă sexy, fiind urmărită la fiecare pas de jurnaliştii italieni.

federica.jpg

Federica Pellegrini

În ultimii ani, ea a avut o relaţie amoroasă extrem de zbuciumată cu un alt înotător, colegul de lot Filippo Magnini. De asemenea, Federica are o mare pasiune pentru tatuaje, având cel puţin 10 asemenea desene în diverse zone ale corpului. Până acum, cel mai vizibil tatuaj al Federicăi Pellegrini era pe gât, o pasăre Phoenix. Zilele trecute, printr-o postare pe Instagram, italianca le-a dezvăluit fanilor un alt tatuaj, de această dată într-o zonă intimă, pe fesa stângă. Este vorba despre un tatuaj special pentru Pellegrini, mai exact cele cinci cercuri olimpice atât de dragi ei.

"După patru prezenţe la Olimpiade, cred că merit aşa ceva", a ţinut să precizeze Federica, cea care în 2008, la Beijing, a câştigat aurul olimpic la 200 de metri liber.

 

Loading...
Citeste tot despre: