Florin Muntean, soțul înșelat, neagă că el ar fi făcut public filmulețul cu Ciprian Marica

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica a fost suprins în ipostaze compromițătoareFoto Captură video
Ciprian Marica a fost suprins în ipostaze compromițătoareFoto Captură video

Soții Ana și Florin Muntean au transmis, prin avocatul lor, prima poziție legată de scandalul filmulețului compromițător cu Ciprian Marica. Fostul baschetbalist susține că nu el este cel care a trimis presei filmulețul în care se vede cum își surprinde soția într-o cameră de hotel cu Marica.

Ana și Florin Muntean sunt hotărâți să-i dea în judecată pe cei care au dezvăluit imaginile filmate de fostul baschetbalist în vara anului trecut, pe holul unui hotel din Cluj. În filmuleț se vede cum Florin și-a surprins soția în compania lui Ciprian Marica, iar cei doi erau foarte sumar îmbrăcați. Imaginile, dar și dialogul savuros dintre soț și amant au făcut înconjurul internetului în foarte scurt timp, iar soții Muntean susțin, într-o poziție transmisă de avocatul lor site-ului Clujust.ro, că toată povestea le-a afectat grav viața de familie.

Florin neagă că el s-ar afla în spatele dezvăluirii tardive a acestui amantlâc consumat în vara anului trecut. ”Este nereală informația conform căreia Florin Muntean a dat publicității o înregistrare video în care apare soția lui. Înregistrarea video a ajuns la presă prin metode ce nu sunt cunoscute celor doi soți care nu au dorit niciodată să-și expună în vreun fel public viața privată”, se arată în documentul publicat de Clujust.ro.

Cine sunt Ana și Florin Muntean

Ana Muntean este căsătorită din 2015 cu Florin Muntean Jr., fiul fostului director Transgaz, și împreună au doi copii. Nașul lor de nuntă este Rareș Bogdan. “Amanta” lui Marica a făcut Facultatea de Educație Fizică și Sport și profesează în domeniu. Fiul fostului șef de la Transgaz are 32 de ani și este fost jucător de baschet. Acesta a jucat la Gaz Metan Mediaș și a făcut parte și din echipa României, campioană europeană U18 – divizia B, în 2006.

Citește și:

Ana Muntean, prima reacție după ce a fost prinsă de soț, cu Ciprian Marica la hotel. Viața merge înainte

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net