Se spune că în Brazilia e ceva în apă care le face pe femei atât de frumoase şi cu forme aşa de apetisante. Dacă alăturăm substanţa miraculoasă, crizei economice care le determină pe acestea să poate costumaţii minuscule, obţinem o combinaţie mortală şi mai atractivă decât un magnet.


Fie că eşti fan, jucător, conducător sau ai orice altă calitate, nu poţi să spui că mergi la Campionatul Mondial de anul viitor doar pentru fotbal. În Brazilia, sexul şi lipsa inhibiţiilor e sport naţional, iar acest factor nu poate fi ignorat nici de băieţii morocănosului Piţurcă. E foarte probabil ca şi Adrian Mutu, chiar dacă nu va face parte din lot, să meargă la Rio de Janeiro, aşa, în vacanţă.


Asta pentru că celebrul carnaval, care are loc în luna februarie, se va muta apoi pe cele opt stadioane care vor găzdui meciurile turneului final. Imaginile alăturate sunt cât se poate de elocvente, iar dacă motivaţia sportivă sau cea financiară nu a fost suficient de puternică pentru a-ţi dori să fii la Rio anul viitor, atunci aceste fete ar trebui să reprezinte argumentul hotărâtor pentru Marica, Maxim sau Tătăruşanu.Loading...