Ele sunt cele mai sexy soţii de luptători

Ultima actualizare:

    Cele mai sexy soţii de luptători. Michelle l-a cucerit pe Undertaker
Cele mai sexy soţii de luptători. Michelle l-a cucerit pe Undertaker

Pe cele mai sexy soţii de luptători le găsim în special peste Ocean, în Statele Unite, acolo unde wrestlingul este o disciplină sportivă extrem de populară. The Undertaker, David Otunga, Jack Swagger sau Daniel Bryan fac furori în ring, dar impresionează şi cu partenerele de viaţă.

La noi, pasionaţii de wrestling îşi urmăresc idolii doar din faţa televizorului. La americani însă, Liga WWE e o adevărată industrie, show-urile beneficiind de o audienţă colosală. Cei care pot vedea „live” galele de wrestling le pot vedea în preajma ringului şi pe cele mai sexy soţii de luptători.

Cele mai sexy soţii de luptători. I-a furat inima lui Undertaker

Mark William Calaway (49 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai longevivi luptători de wrestling. Consacrat sub numele de „The Undertaker” (Groparul), multipul campion mondial are şi o parteneră de viaţă pe măsură, una dintre cele mai sexy soţii de luptători. Michelle McCool a fost profesoară de liceu înainte de a îmbrăţişa la rândul ei pasiunea pentru wrestling. Michelle s-a retras din activitate în 2011, dar l-a cucerit definitiv pe „The Undertaker”. Cei doi s-au căsătorit în 2010, iar doi ani mai târziu frumoasa Michelle a născut primul copil al cuplului.

Cele mai sexy soţii de luptători. Actriţa Jennifer Hudson e şi ea în top

Cele mai sexy soţii de luptători. Jennifer e fericită alături de David Otunga
Cele mai sexy soţii de luptători. Jennifer e fericită alături de David Otunga

În vârstă de 33 de ani, Jennifer Hudson e actriţă şi cântăreaţă, devenind celebră în 2004 în urma participării la emisiunea-concurs „American Idol”. În acelaşi timp, Jennifer este una dintre cele mai sexy soţii de luptători, fiind măritată cu superstarul WWE David Otunga. Acesta a cunoscut-o pe Jennifer la începutul anului 2008, iar peste şapte luni a cerut-o de soţie chiar în ziua în care americanca împlinea 27 de ani. Jennifer şi David au împreună un băieţel, născut în august 2009.

Cele mai sexy soţii de luptători. Catalina l-a „îmblânzit” pe Jack Swagger

Cele mai sexy soţii de luptători. Catalina s-a îndrăgostit de Jack Swagger
Cele mai sexy soţii de luptători. Catalina s-a îndrăgostit de Jack Swagger

Tot în circuitul WWE activează cu succes Jack Swagger, o „bestie” pentru cei care au ocazia să-l vadă de aproape. În urmă cu doi ani, Jack a avut probleme cu lgea, fiind arestat pentru scurt timp pentru deţinere de marijuana. Acasă, fiorosul Swagger e îmblânzit de Catalina, care face parte cu brio din clasamentul cu cele mai sexy soţii de lupătători. Frumoasa brunetă s-a consacrat prin apariţiile sale ca topmodel în revistele Maxim şi FHM. Căsătorită cu Jack în 2010, Catalina a devenit mămică un an mai târziu.

Cele mai sexy soţii de luptători. „Pitbull” Atodiresei, făcut KO de Oana

Cele mai sexy soţii de luptători. Ionuţ Atodiresei, alături de Oana
Cele mai sexy soţii de luptători. Ionuţ Atodiresei, alături de Oana

La noi, Ionuţ Atodiresei, zis şi „Pitbull”, se mândreşte cu una dintre cele mai sexy soţii de luptători. Participant în galele Local Kombat, Ionuţ e căsătorit cu Oana din 2013, eveniment marcat de scandalul pe care sportivul l-a avut cu soacra. Despre soţia sa, Atodiresei n-are decât cuvine de laudă: "Mi-a dat KO definitiv direct în inimă!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net