Caroline Wozniacki a câştigat săptămâna trecută în Singapore cel mai important trofeu din cariera ei, Turneul Campioanelor, iar acest succes trebuie sărbătorit cum se cuvine.


Pentru că s-a nimerit şi la final de sezon, fix înaintea vacanţei, daneza a prelungit practic şederea în sudul Asiei şi a poposit pe una dintre splendidele insule din Oceanul Indian. Desigur, campioana Instagramului ne-a făcut în ciudă cu o fotografie sexy şi foarte aluzivă, captată din spate de către un prieten. Spunem prieten pentru că iubitul ei, baschetbalistul american, David Lee, se află în SUA pentru că a început sezonul de NBA şi el nu are deocamdată o echipă după despărţirea de San Antonio Spurs. Caroline nu are însă astfel de probleme şi până la turneele din Australia, care vor începe în primele zile ale lui 2018, n-are nimic altceva de făcut decât să se distreze în bikini, la plajă. Foarte bine, dar măcar din când în când să mai pună câte o fotografie de acest gen pe conturile ei de socializare.

ewy.jpg

Wozniacki este una dintre cele mai sexy tenismene dni circuitul WTA şi recent a pozat şi în celebra revistă, Sport Ilustrated
Sursa Foto: Instagram
 
 
Loading...