Georgina Rodruguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, este considerată una dintre cele mai frumoase partenere ale fotbaliștilor din întreaga lume. Ea a mărturisit că lucrurile nu au stat mereu așa.


Conform propriilor declarații, Georgina era în copilărie considerată ”rățușca cea urâtă”: ”Când eram mică, eram o rățușcă urâtă și iată că m-am transformat în lebădă. La naștere, nimeni nu ar fi crezut că voi ajunge frumoasă mai târziu. Mereu mi-au spus asta”, a mărturisit, râzând, Georgina, într-un interviu acordat pentru ”Mujer Hoy”. ”Eu mă iubesc așa cum sunt, cu imperfecțiuni. Nimeni nu e perfect. Dar noi suntem unici, iar ăsta e deja un lucru cu adevărat special”, a mai spus iubita lui Ronaldo.

georgina_rodriguez.jpg

Georgina Rodriguez adoră să fie pozată
Georgina Rodriguez adoră să fie pozată
FOTO: Instagram

Ea spune că s-a obișnuit să fie invidiată pentru viața ei cu Cristiano Ronaldo și că nu îi mai pasă de acest lucru. ”Invidia este un sentiment care face parte din personalitatea oamenilor, totul e să nu o lăsăm să explodeze și să se transforme în ură și resentimente”, a mai declarat Georgina.

georgina_rodriguez_ronaldo.jpg

Georgina Rodriguez a devenit iubita lui Cristiano Ronaldo de patru ani
Georgina Rodriguez a devenit iubita lui Cristiano Ronaldo de patru ani
FOTO: Instagram

În vârstă de 26 de ani, ea este împreună cu Ronaldo de trei ani. Ei cresc împreună patru copii și par, la fiecare apariție în presă sau pe Instagram, foarte apropiați. Dacă acum e una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbaliști din lume, Georgina a avut o copilărie grea. Cu tatăl închis 10 ani pentru trafic de droguri, ea a locuit în case închiriate, iar din adolescență a început să muncească într-un magazin în Huesca pentru 300 de euro pe săptămână.

 
 
Loading...