Lindsey Vonn, bombă sexy la 36 de ani

Ultima actualizare:

    Lindsey Vonn se simte perfect la soareFOTO: Instagram
Lindsey Vonn se simte perfect la soareFOTO: Instagram

Americanca Lindsey Vonn, una dintre cele mai frumoase sportive din lume în ultimii ani, a aniversat împlinirea a 36 de ani pe plajă, în bikini.

Bomba sexy din Minnesota a postat pe Instagram mai multe fotografii în costum de baie care demonstrează că deși s-a retras din activitate anul trecut, a rămas cu un corp perfect. Ea a fost însoțită în mini-vacanța de la Ocean de mai multe prietene, dar și de logodnicul ei, hocheistul PK Subban. Chiar dacă nu a spus exact unde se afla, se bănuiește că escapada a avut loc în Caraibe.

Lindsey Vonn a rămas o bombă sexy și la 36 de ani
Lindsey Vonn a rămas o bombă sexy și la 36 de ani

La începutul lunii, Lindsey Vonn le-a vorbit celor de la People Magazine despre planurile de nuntă cu jucătorul formației New Jersey Devils, din NHL. Cei doi ies împreună în decembrie 2017, și-au făcut publică relația în iunie 2018, s-au logodit anul trecut în august și ar fi trebuit ca în 2020 să facă nunta. Numai că ei se află acum, din cauza coronavirusului, ”într-o perioadă de așteptare. Din cauza Covid 19, nu avem altă opțiune. Nu putem face un plan, totul e să fim sănătoși și să așteptăm să vedem ce se va mai întâmpla. În plus, familia lui este în Canada, iar eu nu pot merge acolo, așa cum nici ei nu pot veni aici”, a spus fosta campioană olimpică și mondială. ”Niciunul dintre noi nu este îngrijorat în legătură cu nunta. Știm că aceasta va avea loc la un moment dat, așa că nu suntem foarte grăbiți”, a mai spus ea, care a recunoscut că pandemia i-a unit și mai tare. ”A fost minunat, am avut timp doar pentru noi. Când locuiești împreună și îl vezi pe partener în fiecare zi, 24 de ore, ajungi să îl cunoști foarte repede. Cred că a fost momentul ideal pentru noi să aflăm totul unul despre celălalt”, a mai spus Lindsey.

Lindsey Vonn, în brațele logodnicului
Lindsey Vonn, în brațele logodnicului

Pentru ea, acesta ar fi al doilea mariaj, după cel cu fostul schior Thomas Vonn, care a durat 6 ani, până în 2013. Înainte de a-l cunoaște pe Subban, ea a mai avut o relație de doi ani (2013-2015) cu jucătorul de golf Tiger Woods, și, apoi, timp de un an, cu antrenorul de fotbal american Kenan Smith.

Lindsey Vonn arată perfect și din față și din spate
Lindsey Vonn arată perfect și din față și din spate
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net