Lindsey Vonn a încins plaja la Miami - FOTO

Ultima actualizare:

    Lindsey Vonn a încins plaja la MiamiFOTO: Profimedia
Lindsey Vonn a încins plaja la MiamiFOTO: Profimedia

Retrasă din activitate în urmă cu două luni, schioarea americană Lindsey Vonn și-a păstrat formele perfecte. Zilele trecute, ea a atras toate privirile la plajă, în Miami.

În vârstă de 34 de ani, Lindsey Vonn a părut fericită și relaxată la Miami Beach, unde a petrecut câteva zile alături de actualul ei iubit, P.K. Subban, dar și de câțiva prieteni comuni. Îmbrăcată într-un costum de baie alb, dintr-o singură piesă, care i-a scos în evidență formele perfecte, Vonn a demonstrat că nu degeaba a fost considerată ani la rând una dintre cele mai frumoase sportive din lume. Cu musculatura perfect tonifiată, ea a fost atracția centrală a plajei și a părut că se bucură de fiecare moment petrecut acolo. La această ținută ea a accesorizat un colier de aur și un ceas de argint. La ochi a purtat o pereche de ochelari de soare albaștri reflectorizanți.

Lindsey Vonn și-a ales un costum de baie care i-a scos în evidență toate formele
Lindsey Vonn și-a ales un costum de baie care i-a scos în evidență toate formele

Dar costumul alb nu a fost singurul purtat de fosta schioare. Ea a îmbrăcat și un costum verde, din două piese, dovedind că îi stă foarte bine și în bikini. De altfel, pentru prietenul ei a fost atât de atrăgătoare încât acesta nu s-a sfiit să îi pună mâinile pe posterior. Iubitul americancei este hocheist la echipa din NHL Nashville Predators. Cei doi sunt împreună de aproape un an, prima apariție în postură de cupru avâbnd loc în luna iunie 2018, la premiile CMT.

Iubitul americancei Lindsey Vonn nu a mai ținut cont de privitori când a îmbrățișat-o
Iubitul americancei Lindsey Vonn nu a mai ținut cont de privitori când a îmbrățișat-o

Lindsey Vonn s-a retras din activitate în luna februarie a acestui an, după Campionatele Mondiale de schi alpin din Suedia. Ea ar fi vrut să pună capăt acitivității la finalul acestui an, în decembrie, dar durerile de genunchi deveniseră insuportabile și nu a mai putut continua. Lindsey, care are în palmares un titlu olimpic și două mondiale, dar și 82 de curse câștigate în Cupa Mondială, a avut o viață amoroasă agitată. Ea a fost măritată cu schiorul Thomas Vonn din 2007 în 2011, apoi în perioada 2013-2015 a fost iubita jucătorului de golf Tiger Woods. L-a părăsit pe acesta pentru antrenorul de fotbal american Kenan Smith, dar relația nu a durat prea mult, deoarece l-a descoperit pe actualul iubit, P.K. Subban. ”El este, în mod cert, acela pe care l-am căutat o viață”, avea să recunoască fosta schioare într-o emisiune de televiziune. ”E grozav și sunt norocoasă să fiu cu el”, a mai spus Lindsey Vonn, care a recunoscut că nu se gândește încă să aibă copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net