NBA încearcă să promoveze cea mai tare competiţie de baschet din lume şi în afara Statelor Unite, meciurile în Europa dintre greii nord-americani devenind în ultima perioadă o obşnuinţă.


Anul acesta a fost rândul celor de la Orlando să organizeze la Londra, în celebra sală O2, meciul împotriva celor de la Toronto Raptors. Partida a fost câştigată la limită de canadieni, 106-103, dar nu asta a contat cel mai mult, ci bucuria fanilor. La meci au asistat vedete precum Gordon Ramsey, celebrul bucătar din show-urile TV, dar şi foşti şi actuali fotbalişti ai echipelor de top din Anglia, ca Olivier Giroud şi Alex Oxlade-Chamberlain, de la Arsenal, sau Michael Ballack şi Didier Drogba, trecuţi pe la Chelsea.

cytqbpqwaaa1r7p.jpg_large.jpg

Cele 10 dansatoare americance au fost aplaudate de vedete ca Ballack, Giroud sau Drogba
Foto: Twitter

Senzaţie au făcut însă fetele de la Magic Dancers venite tocmai de peste ocean, din însorita Florida, să întreţină atmosfera în desele momente de pauză care apar într-un meci de baschet. Cele 10 dansatoare super sexy au fost ovaţionate la scenă deschisă de publicul britanic, iar ele s-au simţit ca peştele în apă.

Vezi câteva imagini cu prestaţia lor de pe O2 Arena, care le-a câştigat probabil alte câteva contracte!

cytguxhw8aacwt3.jpg_large.jpg

În NBA e o obişnuinţă ca o trupă de animatoare să umple pauzele de time-out
Foto: Twitter
 
 
Loading...