Pamela Anderson este o bombă a anilor '90 care nu mai are nevoie de prezentare după ce toată lumea o ştie din serialul Baywatch sau din revista Playboy, în care a pozat goală de nenumărate ori.


Ajunsă la 50 de ani, aceasta s-a săturat de bărbaţii din industria cinematografică şi s-a cuplat cu fotbalistul Adil Rami, de la Olympique Marseille. Şi treaba pare cât se poate de serioasă! Cei doi sunt împreună din iunie 2017 şi deşi îi despart aproape 20 de ani, el are 32, iar ea a împlinit 50, iubirea e la cote maxime. Chiar dacă nimeni nu le dădea şanse să reziste prea mult, iată că începutul de 2018 vine cu o veste care contrazice gurile rele. Pamela a hotărât să se despartă de America şi să se mute cu Rami la Marsilia, unde acesta s-a transferat vara trecută, de la Sevilla.

pamela-anderson-hepta_2864503.jpg

Anul trecut, la 49 de ani, Pamela arăta aşa la un pictorial pentru lenjerie intimă. Mulţi au spus că e fotoshop, dar Rami pare să fie mulţumit de realitate
foto: Hepta

Fie că e atrasă de o şedere ceva mai lungă pe Coasta de Azur, fie că e îndrogostită până peste cap de fotbalistul corsican născut la Bastia, cert este că decizia a surprins pe toată lumea. Fosta soţie a lui Tommy Lee Jones şi a lui Marcus Schenkenberg nu mai e nici ea la prima tinereţe şi poate intenţionează să pună laba definitiv şi irevocabil pe Rami. E drept, Pamela nu arată rău în ciuda vârstei, dar cu siguranţă că nu se mai ridică la nivelul din urmă cu 20-25 de ani sau cu ce poame tinere ar putea găsi burlacul Rami. Nu se poate! Lui îi plac maturele, ei tinerii şi, deocamdată, le dorim să le fie de bine! 

pamela_anderson_-_playboy.jpg

cele mai scandaloase casete porno cu celebritati
Pamela Anderson este considerată de cei mai mulţi bărbaţi cea mai frumoasă femeie din lume
foto: Playboy

pamela_anderson_1.jpg

pamela anderson
Pamela Anderson a pozat sexy de nenumărate ori. Canadianca şi-a atins maximul în Playboy
Foto Instagram

pamela_anderson.jpg

Pamela a pozat recent într-o ţinută incitantă, în poziţii senzuale
Foto: Love Magazine

pamela-1990.jpg

1990. Pamela este aleasă “Fata lunii Septembrie” în Playbooy şi-şi începe cariera la 23 de ani
Foto: Instagram

h_53842881.jpg

Rami nu este nici pe departe unul dintre cei mai mari fotbalişti ai zilelor noastre, dar a pus mâna pe una dintre cele mai frumoase femei din lume. E drept, spre "apusul" doamnei
foto: EPA
 
 
Loading...