Italia a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia şi asta are dublu impact pentru spectacol! În primul rând, cel din teren va fi afectat de absenţa lui Buffon şi compania, iar cel din tribună de absenţa consoartelor fotbaliştilor!


Iubitele şi nevestele italienilor au fost sarea şi piperul la multe turnee finale, dar vara viitoare va trebui să ne punem pofta în cui! Frumoasele "macaronare" nu vor putea fi văzute pentru că bărbaţii lor au dat cu mucii în fasole şi au fost eliminat la baraj de Suedia. Astfel, Sarah, Ilaria, Maddalena şi restul bombelor sexy care "trăiesc" pe lângă casele fotbaliştilor italieni vor putea fi zărite probabil pe anumite plaje exotice, nu la Moscova, Sankt Petersburg, Kalinigrad sau în vreunul din celelalte oraşe care vor găzdui meciuri la turneul final din 2018. Iată care sunt cele mai mari pierderi pentru ochii plătitorilor de bilete!

ilaria_damico_buffon.jpg

Ilaria D'Amico este de departe cea mai frumoasă iubită de fotbalist, consoarta lui Gigi Buffon rupând inimile fanilor şi la Euro 2016. Ruşii nu vor avea însă parte de ea!
Sursa Foto: Instagram

francesca_cormanni_darmian.jpg

Jessica Melena, logodnica fundaşului Darmian, este nua dintre piesele noului val, dar nu se va brendui în Rusia
Sursa Foto: Instagram

maddalena_nullo_-_barzagli.jpg

Maddalena Nullo, soţia lui Barzagli, a trecut prin multe alături de soţul ei. Acum trebuie să treacă şi prin urmărirea unui Mondial doar de la TV
Sursa Foto: Instagram

sarah_felberbaum_de_rossi.jpg

Sarah Felberbaum, soţia lui Danielle de Rossi, e alături de soţul ei după această ratare. Îl va avea mai mult timp pe acasă pentru că s-a retras şi el
Sursa Foto: Instagram
 
 
Loading...