Căpitanul Realului, Sergio Ramos, nu va uita niciodată luna iulie 2020: la interval de doar o săptămână a cucerit un nou titlu de campion și, apoi, i s-a născut al patrulea copil. Tot băiat, ca și primii trei.


Frumoasa soție a lui Ramos, Pilar Rubio, a născut, la 27 iulie, al patrulea copil al cuplului. Acesta va fi botezat Maximo Adriano și l-a făcut pe durul fundaș al madrilenilor să-și arate latura romantică pe Instagram: ”Sunt foarte fericit că pot să-l prezint pe Maximo Adriano. S-a născut la 18:56 și a cântărit 3,270 kg . Mama și copilul sunt perfecți. Pilar Rubio, întotdeauna mândru de tine, viața mea. Te iubesc nebunește!”, a scris el.

pilar_rubio_gravida_sexy.jpg

Pilar Rubio a pozat sexy și când era în ultimele luni de sarcină
Pilar Rubio a pozat sexy și când era în ultimele luni de sarcină
FOTO: Instagram

La 42 de ani, Pilar Rubio a rămas una dintre cele mai frumoase femei din Spania. Prezentatoare TV, manechin și o persoană extrem de implicată în cauze umanitare, ea este împreună cu Ramos (34 de ani) din 2012. Cei doi s-au căsătorit abia anul trecut, într-o ceremonie fastuoasă, cu 500 de invitați, dar între timp făcuseră trei băieți: Sergio Jr (6 ani), Marco (5 ani) și Alejandro (2 ani). Cererea în căsătorie a venit după pariciparea lui Ramos la Campionatul Mondial din 2018 și răspunsul fericit al iubitei lui a mai atenuat din amărăciunea dezstrului iberic de la acea competiție, în care Spania a fost eliminată de Rusia în optimi, după penalty-uri.

pilar_rubio.jpg

Pilar Rubio este una dintre cele mai sexy femei din Spania
Pilar Rubio este una dintre cele mai sexy femei din Spania
FOTO: Instagram

La ieșirea din spital, petrecută marți, Sergio și Pilar au făcut prima poză a familiei cu șase membri și toată lumea a putut vedea cât de puțin a fost afectată fizic de naștere soția fotbalistului, care arată ca un fotomodel.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: