Naţionala de fotbal a Olandei soseşte azi la Bucureşti pentru meciul amical cu România, programat marţi seară, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.


Din lotul "Portocalei Mecanice" lipsesc multe nume grele cu care Olanda ne-a obişnuit anii trecuţi, Robben, Van Persie şi Huntelaar făcând un pas în spate. Batavii îl mai au însă pe veteranul Wesley Sneijder şi se bazează pe noua generaţie condusă de Strootman, Blind şi Van Dijk. Coincidenţa face ca ultimii patru fotbalişti menţionaţi mai sus să fie lideri şi din punct de vedere al iubitelor sau soţiilor care îi sprijină în carieră.

Astfel, la 33 de ani, Wesley Sneijder, legitimat la echipa franceză Nice, formează de ani buni un cuplu solid cu Yolanthe Cabau. Cei doi sunt căsătoriţi din 2010 şi alcătuiesc una dintre cele mai mediatizate perechi din lumea sportului. Cu origini iberico-olandeze (s-a născut la Ibiza, din tată spaniol şi mamă olandeză), Yolanthe are 32 de ani şi s-a consacrat ca atriţă, ca model şi ca prezentatoare de televiziune.

O altă frumuseţe din lotul de iubite ale fotbaliştilor olandezi este Candy-Rae Flor, prietena fundaşului Daley Blind de la Manchester United.

daley-blind-girlfriend-candy-rae-fleur.jpg

Daley Blind şi Candy-Rae Flor

La fel ca Sneijder şi Yolanthe, Blind şi Candy-Rae sunt împreună de foarte mult timp. "Suntem un cuplu normal. Cred că pentru ea e mult mai greu, asta pentru că fotbaliştii sunt mereu în centrul atenţiei", a precizat Blind despre viaţa sa sentimentală.

Din punct de vedere al cotei de piaţă, cel mai valoros fotbalist olandez care vine la Bucureşti este stoperul Virgil Van Dijk (evaluat la 30 de milioane de euro), care evoluează la Southampton, dar se va transfera cu siguranţă la un club mult mai puternic.

rike.jpg

Frumoasa Rike, în braţele lui Van Dijk

Pe plan privat, Van Dijk se iubeşte cu conaţionala Rike Nooitgedagt, pe care a cunoscut-o încă din perioada în care evolua în Olanda, la Groningen. Rike lucra la acea vreme ca agent de vânzări, însă apoi l-a urmat pe Virgil în Scoţia, la Celtic şi, ulterior, în Anglia, la Southampton.

Mijlocaşul Kevin Strootman de la AS Roma nu se lasă mai prejos la capitolul iubite. Kevin are o relaţie îndelungată cu Thara Pols.

thara.jpg

Thara Pols, iubita lui Strootman

Cei doi s-au cunoscut în 2008, la Rotterdam, şi de atunci sunt nedespărţiţi. În capitala Italiei, Thara şi Kevin au o prezenţă extrem de discretă, în ciuda eforturilor presei mondene de a-i surprinde împreună.

 

 

 

 

 
 
Loading...