Cele mai sexy gimnaste - Sandra Izbaşa dă clasă tuturor

Ultima actualizare:

    Cele mai sexy gimnaste se înclină la frumoasa conaţionalăFoto Click!
Cele mai sexy gimnaste se înclină la frumoasa conaţionalăFoto Click!

Româncele au fot tot timpul considerate printre cele mai frumoase femei din lume, iar sportivele noastre nu puteau face excepţie. Astfel, cele mai sexy gimnaste o au printre ele în top 10 pe Sandra Izbaşa, bucureşteanca în vârstă de 25 de dublă medaliată olimpică, la Beijing 2008 şi Londra 2012. Iată cum arată însă întreg topul gimanstelor!

Spanioloaica Almudena Cid  e prima între cele mai sexy gimnaste din istorie. Sportiva ajunsă la 34 de ani e singura din lume care a participat la patru ediţii consecutive ale Jocurilor Olimpice (1996, 2000, 2004 şi 2008) la gimnastică ritmică, un sport în care a devenit de opt ori campioană naţională absolută. Celebritatea i-au conferit-o însă prezentările de modă şi apariţiile sexy din reviste precum Elle, Marie Claire sau You.

Apoi, pe locurile 2,3, 4 şi 5 se clasează conform unor reviste de peste Ocean, patru americance trăznet. Nikki Childs, Alicia Sacramento, Kristina Baskettv şi Korey Hartung. Pe şase şi şapte vin două sportive slave, mai exact rusoaica Evgenya Kanaeva şi bulgăroaica Simona Peycheva, ultima fiind triplă campioană mondială la gimnastică ritmică.

Cele mai sexy gimnaste din lume sunt ca număr americancele!

Apoi, pe locul opt între cele mai sexy gimnaste din lume vine românca noastră, Sandra Izbaşa, cea care ne-a făcut fericiţi la cele două ediţii de Jocuri Olimpice la care a participat, în China şi Marea Britanie. Totuşi, şi Corina Ungureanu rămâne o atracţie. În România, ediţia Playboy în care aceasta a ţinut prima copertă s-a aflat printre cele mai vândute numere.

Topul sportivelor sexy se încheie cu americanca Gina Nuccio pe locul 9 şi cu australianca Lauren Mitchell pe locul 10. Gimansta de la antipozi, în vârstă de 23 de ani, n-a participat încă la nicio olimpiadă, dar la mondialele şi jocurile vorbitorilor de engleză a rupt norma. Mitchell are nu mai puţin de 12 medalii de aur în vitrină şi speră să nu lipsească de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de anul viitor. În schimb, Gina Nuccio a fost votată cea mai sexy din NCAA, competiţia nord-americană.

Cele mai sexy gimnaste pot fi şi amatoare

Nu doar sportivele consacrate pot să atragă însă privirile publicului. Nu la fel de medaliate, dar printre cele mai sexy gimnaste din lume sunt şi amatoarele. Acestea n-au ajuns încă pe coperţile revistelor de specialitate, dar au mii de vizualizări pe internet. Iată mai jos un astfel de filmuleţ cu o amatoare din Rusia, care te lasă cu gura căscată.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net