Dinamo a dat lovitura pe piața transferurilor cu trei ore înaintea expirării termenului limită impus de UEFA. Spaniolul Aleix Garcia a fost adus definitiv de la Manchester City. El va fi ajutat să se acomodeze la București de iubita lui, care este originară din Republica Moldova.


În vârstă de 23 de ani, Aleix Garcia Serrano este de departe cel mai important nume de fotbalist străin care a jucat vreodată în Liga 1. Internațional la toate naționalele de juniori și tineret ale Spaniei, Garcia a fost transferat de Manchester City în 2015 de la Villarreal.

denisa_budan_aleix_garcia_cuba.jpg

Denisa Budan și Aleix Garcia, în timpul vacanței din Cuba
Denisa Budan și Aleix Garcia, în timpul vacanței din Cuba
FOTO: Instagram

A jucat de 9 ori pentru trupa lui Guardiola, reușind și un gol, înainte de a fi împrumutat pentru doi ani în prima ligă spaniolă, la Girona – a marcat 3 goluri în 51 de meciuri – și apoi, anul trecut, în Belgia, la Mouscron, unde a marcat de 5 ori în 25 de partide.

denisa_budan_iubita_aleix_garcia_1.jpg

Denisa Budan
Denisa Budan
FOTO: Instagram

Acomodarea lui Aleix Garcia la București va fi mai rapidă decât a altor stranieri care vin în țară, deoarece el are un avantaj: iubita lui, superba Denisa Budan. Originară din Republica Moldova, aceasta vorbește în mod evident și româna, astfel că spaniolului îi va fi mult mai ușor să prindă limba noastră.

denisa_budan.jpg

Denisa Budan este o adevărată gimnastă
Denisa Budan este o adevărată gimnastă
FOTO: Instagram

Garcia nu e singurul transfer făcut de Dinamo luni. ”Câinii” și-au întărit și apărarea, prin aducerea internaționalului senegalez, Abdoulaye Ba, care va fi cel mai înalt jucător din campionatul Ligii 1: el are o înălțime de 1,97 m!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: