Sexy la fileu: Frumoasele din echipa de volei CSM București s-au aranjat pentru meciul anului!

Ultima actualizare:

     Nikola Radosova ”a intrat pe mâna” hair-stylistului Cosmin Boboc
Nikola Radosova ”a intrat pe mâna” hair-stylistului Cosmin Boboc

Voleibalistele de la CSM București au petrecut câteva ore la un salon de înfrumusețare, înainte de cel mai important joc din cupele europene, cu Uralochka Ekaterinburg (marți, 17.30, Sala Rapid).

Sunt tinere, atletice, performante, frumoase, dar și muncesc din greu pentru tot ce au. Jucătoarele de la CSM București, aflate în linie dreaptă pentru pregătirea meciului din 16-imile CEV Cup, cu Uralochka-NTMK Ekaterinburg, știu cât de important este aspectul fizic, așa că îi acordă o atenție sporită. ”Tigroaicele” nu neglijează niciun detaliu legat de modul în care arată și, deși sunt ocupate și concentrate pentru meciul cu rusoaicele, și-au făcut timp și pentru ele.

Astfel, trei dintre voleibalistele campioanei României, Nikola Radosova, Andreea Ispas și Naoko Hashimoto, s-au răsfățat câteva ore la un salon de înfrumusețare. Așteptate la ”Myra Beauty Salon” ca adevărate vedete, sportivele au profitat din plin de momentele de relaxare.


    Andreea Ispas s-a relaxat la manichiură
Andreea Ispas s-a relaxat la manichiură

Nikola Radosova și-a dorit o schimbare de look, așa că a intrat pe mâna hair-styilistului Cosmin Boboc, proprietarul salonului. Naoko Hashimoto și Andreea Ispas au ales ”ritualul” de manichiură și pedichiură, așa că au fost răsfățate cu cele mai noi metode de spa.

”A fost frumos să ne relaxăm.. Mai avem puțin timp până la meci, dar mă bucur că ne-am deconectat un pic. Este important pentru orice femeie să aibă grijă de ea. O vizită la un salon de înfrumusețare îți oferă mai multă încredere în tine!” -  Nikola Radosova, voleibalistă CSM București.


    Naoko Hashimoto și-a făcut, pentru prima dată, manichiura în România
Naoko Hashimoto și-a făcut, pentru prima dată, manichiura în România

Deși atmosfera de la salon a fost una extrem de relaxată, fetelor le-a zburat gândul la meciul de marți, cel mai important din acest an pentru voleiul feminin românesc. 

”Sunt nerăbdătoare, acest meci va diferit, măreț, față de ce am avut parte până acum. Cred că rusoaicele sunt favorite în acest moment, dar este bine pentru noi, pentru că putem să le surprindem. Avem încredere că putem să le batem! Presiunea este pe umerii lor, noi mergem să jucăm bine, vrem să obținem un rezultat favorabil. Punctul nostru forte este ca avem un joc diferit ca stil față de cel rusesc. Suntem rapide, avem un alt fel de apărare. În general, poate pentru mulți ar fi o surpriză ca o echipă românească să bată o echipă din Rusia, dar noi credem că este posibil!” - Nikola Radosova, voleibalistă CSM București.

S-au pus în vânzare biletele la meci

Partida din 16-imile CEV Cup dintre CSM București și Uralochka-NTMK Ekaterinburg se va disputa în 2 manșe (12 decembrie, ora 17.30, Sala Rapid) și 9-11 ianuarie, returul în Rusia. De 8 ori câștigătoare și de 6 ori finaliste ale Ligii Campionilor, adversarele “tigroaicelor” se află pe locul secund în clasamentul all-time al competiției după Dinamo Moscova (11 titluri și 5 finale). Biletele pentru meciul anului în voleiul românesc costă 15 lei și se pot achiziționa din rețeaua Eventim. Ele se pot procura și în ziua meciului, de la Sala Polivalentă Rapid.

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net