Retras surprinzător din activitate la doar 31 de ani, la câteva zile după ce cucerise primul titlu de campion mondial, fostul pilot de Formula 1 Nico Rosberg se bucură din plin de timpul pe care îl poate petrece acum alături de familie. Iar ultima vacanţă a devenit una de neuitat pentru toată lumea.


Ajuns la 35 de ani, Nico e cap de familie, om de afaceri şi comentator la diverse canale TV al curselor din ”Marele Circ”. În aceste zile, el se află în vacanţă alături de soţia sa, Vivian, şi de cele două fetiţe ale lor, Alaia (5 ani) şi Naila (3 ani). Pentru relaxare au ales cea mai mică insulă din Baleare, Formentera, nu departe de Ibiza, acolo unde familia lui Rosberg are un magazin de îngheţată.

18_front_mic_sotii_rosberg_copy.jpg

Nico şi Vivian sunt căsătoriţi de 6 ani

Rosberg  s-a distrat la plajă cu familia

Chiar dacă s-a retras din activitate de patru ani, Rosberg a rămas în continuare în atenţia paparazzi-lor, iar eforturile lor au fost răsplătite de un ”accident” petrecut pe plajă, protagonista căruia fiind soţia lui Nico, Vivian.

Ea a fost surprinsă chiar în momentul în care încerca să se dezbrace, oferind un moment de striptease inopinat când bikinii costumului de plajă cu motive florale au fost atraşi de forţa gravitaţională mai mult decât ar fi trebuit.

18_front_mic_joaca_apa_copy.jpg

Soţii Rosberg s-au hârjonit în apă

 

Altfel, celelalte fotografii surprinse pe plajă au oferit imaginile unei familii unite, care se bucură de zilele însorite ale unei vacanţe de neuitat.

Iar Nico Rosberg pare un tată şi un soţ perfect, care are grijă să se joace în apă atât cu fetiţele, cât şi cu soţia lui.

18_front_mic_copil_aruncat_copy.jpg

Micuţa Naila nu are frică de nimic


De-a lungul carierei la care a renunţat atât de brusc în 2016, pilotul german (tatăl lui e finlandezul Keke Rosberg, şi el fost campion mondial) a concurat în 206 de Mari Premii, câştigând 23 şi urcând de 57 de ori pe podium.

De asemenea, a pornit de 30 de ori din pole-position. Când a ieşit campion al lumii el conducea pentru Mercedes.

 
 
Loading...