Mijlocaşul Henrih Mhitarian joacă pentru celebra echipă Manchester United şi este căpitanul naţionalei Armeniei, viitoarea adversară a României (1 septembrie) în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.


La fel ca şi tricolorii, Armenia lui Mhitarian are şanse minime de calificare la turneul final din Rusia, cele două echipe aflându-se la egalitate de puncte (6) pe locurile patru şi cinci în grupa preliminară.

Totuşi, fotbalistul de 28 de ani s-a alez zilele trecute cu o amintire de neuitat, echivalentă cu participarea la Mondiale.

mhitarian.jpg

Mhitarian şi Victoria Lopyreva s-au întâlnit la Erevan

Mai exact, Mhitarian s-a fotografiat la Erevan în compania modelului Victoria Lopyreva, sexy-ambasadoare a competiţiei de anul viitor. Victoria şi Henrih n-au însă decât o relaţie profesională, cei doi fiind implicaţi într-o acţiune UNICEF în Armenia.

lopireva.jpg

Victoria Lopyreva

Blondă, cu ochii verzi şi cu picioare interminabile, Victoria a câştigat în 2003 titlul de Miss Rusia. Apoi, în paralel cu prezentările de modă şi cu desele apariţii în reviste, ea a început o carieră în televiziune, dar şi ca actriţă.

victoria.png

Victoria Lopyreva

De asemenea, a fost protagonista a numeroase acţiuni caritabile în întreaga lume. Viztoria a avut prima legătură cu fotbalul în 2007, atunci când a avut ocazia să fie coprezentatoare la un show de televiziune, “Football Night”. Ulterior, fotbalul avea să-i aducă şi jumătatea, Victoria fiind căsătorită cu Fedor Smolov (25 de ani), jucător la FC Krasnodar şi component al naţionalei Rusiei.

 
 
Loading...