Totul despre adversara Simonei Halep din optimile de la Indian Wells

Ultima actualizare:

    Barbora Strycovafoto: arhivă personală
Barbora Strycovafoto: arhivă personală

Simona Halep a ajuns în optimi la Indian Wells, după ce a trecut de Ekaterina Makarova, iar acum va juca contra cehoaicei Barbora Strycova, care s-a calificat după ce a învins-o pe japoneza Kurumi Nara.

Strycova este pe locul 37 WTA, cea mai bună clasare din carieră având-o anul trecut, în martie, când a a ocupat poziţia 20 în lume. Barbora va împlioni la sfârşitul lunii 30 de ani şi are în palmares un singur titlu WTA câştigat la Quebec, în 2011. Ea a mai jucat cinci finale, între care şi la Dubai, anul acesta, pe care a pierdut-o în faţa Sarei Errani, scor 0-6, 2-6. Strycova, care a făcut parte din echipa de FED Cup a Cehiei, învingătoare în faţa României, la Cluj, este o foarte bună jucătoare de dublu, postură din care a câştigat 17 titluri.

Cehoaica este una dintre cele mai mici jucătoare din circuit, măsrurând numai 1,64 metri, cu patru centimetri mai puţin decât Halep. Ea este recunoscută pentru agresivitatea verbală din timpul meciurilor, dar şi pentru faptul că dă de pământ cu rachetele atunci când nu-i iese jocul.

În plan personal, Barbora Strycova are la activ un mariaj eşuat, cu Jakub Herm-Záhlava, care i-a fost şi antrenor, şi este vărul unei alte tenismene Sandra Zahlavova. Cei doi au divorţat anul trecut.

Halep şi Strycova s-au întâlnit de două ori până acum. În 2010, la Paris, a câştigat cehoaica, scor 6-1,6-4, iar în 2014, la Beijing, a învins Simona, cu acelaşi scor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net