Simonei Halep, după debutul de la Miami: “Am făcut de toate “

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto Click!
Simona HalepFoto Click!

Simona Halep a trecut de rusoaica Daria Kasatkina, numărul 36 WTA, în turul al doilea al turneului de la Miami, şi acum va juca împotriva Juliei Goerges, numărul 53 WTA.

Simona s-a impus cu 6-3, 7-5, după o oră şi 26 de minute în faţa Dariei Kasatkina. "M-am complicat puţin la sfârşit, am făcut greşeli, pentru că am vrut să termin meciul mai repede. Dar sunt bucuroasă că am învins. Am făcut de toate, am câştigat puncte, am şi pierdut", a spus după meci Simona Halep. Va urma întâlnirea cu nemţoaica Julia Goerges, numărul 53 WTA, şi dacă va câştiga se va duela cu învingătoarea dintre Watson şi Wickmayer, iar apoi, în sferturi, cel mai probabil se va lupta cu Agnieska Radwanska.

De remarcat e faptul că două jucătoare din Top 20, care erau pe partea Simonei de tablou, au fost eliminate.Favorita numărul 11 Lucie Safarova a fost scoasă din concurs de jucătoarea belgiană Yanina Wickmayer, în timp ce favorita numărul 20, Sloane Stephens, a fost învinsă de britanica Heather Watson, beneficiară a unui wild-card.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net