Smiley şi Bartoş încing atmosfera, înaintea meciului România – Grecia

Ultima actualizare:

    Bartoş şi Smiley ţi-au pregătit o mulţime de surprize luni, de la ora 17.00
Bartoş şi Smiley ţi-au pregătit o mulţime de surprize luni, de la ora 17.00

Luni, 7 septembrie, toţi cei care au bilet la meciul România-Grecia se pot distra gratis, înainte de începerea meciului, la Arena Fanilor. Aici vor fi pregătite o mulţime de surprize pentru microbişti, Pavel Bartoş va asigura antrenamentul la distracţie, alături de Smiley, care va susţine un concert incendiar.

Federația Română de Fotbal oferă, pentru prima oară la un meci al Echipei Naționale de Fotbal, microbiștilor de toate vârstele, ocazia să se bucure de diverse activități distractive sau de relaxare, într-o zonă dedicată numai și numai lor - Arena Fanilor! Evenimentul, organizat de Federația Română de Fotbal, se desfășoară înaintea meciului România – Grecia, preliminariile Euro 2016, din data de 7 septembrie 2015, găzduit de Arena Națională din București.

Amenajată în exteriorul stadionului, Arena Fanilor va avea pregătite o mulțime de activități: meciuri de Bubble Football, Human Foosball, mese de Foosball, teren minifootball gonflabil. Totodată, fanii își pot face poze cu jucătorii Echipei Naționale de Fotbal reprezentați pe cartoane în mărime naturală sau își pot desena diferite mesaje în zona de facepainting. Pe lângă toate acestea, toți cei prezenți vor avea ocazia să asiste la un show de freestyle football oferit de Ștefan Florescu, unul dintre cei mai talentați artiști în jongleriile cu mingi.

În cadrul Arenei Fanilor vor fi amenajate și zone speciale de relaxare și de catering, precum și puncte de unde suporterii își pot cumpăra echipamentul “naționalei” și diferite accesorii. Accesul se face începând cu ora 17.00, pe baza biletului de intrare la meci.

”Am gândit Arena Fanilor ca un spațiu unde suporteriipot veni împreună cu familia, prietenii, vecinii și să-și petreacă timpul distrându-se înainte de meci. Aici se vor relaxa și vor forma adevărata comunitate a fanilor pasionați. Prin acest eveniment, ne dorim să oferim fanilor ceea ce merită - o experiență completă, concentrată în jurul acestui meci atât de important, de la care, indiferent de rezultat, sperăm ca toți să plece cu amintiri plăcute”, a declarat Răzvan Burleanu, Președinte al Federației Române de Fotbal.

Iată şi invitaţia oficială, venită chiar din partea lui Smiley şi a lui Bartoş:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net