Alexandra Dulgheru a avut parte de o experienţă interesantă înaintea startului la Australian Open


Pentru trei dintre jucătoarele de tenis din România, Australian Open va începe joi, în calificări. Cea mai experimentată dintre ele, Alexandra Dulgheru, a avut parte de o experienţă de neuitat miercuri, la Melbourne.

Revenită după o accidentare, Alexandra Dulgheru se află în căutarea rezultatelor care să o readucă între primele 100 de jucătoare ale lumii, acolo a fost pentru mulţi ani. Prima mare ocazie o reprezintă Australian Open, turneul de Grand Slam pe care ea îl va începe joi, în calificări, contra unei tinere speranţe a tenisului mondial, canadianca de origine română Bianca Andreescu.

Înaintea acestui meci, Alexandra a vut parte de o experienţă inedită: a purtat un şarpe pe umeri, a făcut poze cu un urs koala şi a ţinut în braţe un pui de aligator. Toate acestea au fost posibile după ce reprezentanţii grădinii zoologice din Melbourne au venit cu câteva animale pentru a le afce cunoştinţă cu jucătoarele aflate în complex. Mai curajoasă, Dulgheru a luat chiar un imens şarpe pe umeri.

În afara ei, mai avem două jucătoare în calificări. Alexandra Cadanţu va juca împotriva Verei Lapko din Belarus, cap de serie numărul 22, iar Irina Bara împotriva bulgăroaicei Sesil Karatanceva.

Cele şase jucătoare aflate pe tabloul principal îşi vor afla azi adversarele din primul tur.

alexandra dulgheru aligator
Alexandra si puiul de aligator
FOTO: Facebook
loading...
Loading...