Ana Bogdan continuă seria înfrângerilor: nu a mai bătut pe nimeni de 5 luni!

Ultima actualizare:

    Ana Bogdan
Ana Bogdan

Pentru Ana Bogdan, anul 2019 trebuia să fie cel al asaltului Top 50 WTA, însă până acum totul este un coșmar. Românca nu a reușit să câștige nici un meci în actualul sezon, ultima înfrângere fiind suferită luni seară, la Monterrey, în Mexic.

Ana Bogdan a fost învinsă cu scorul de 7-6, 6-2 de elvețianca Stefanie Voegele în primul tur al turneului WTA de la Monterrey (Mexic). Aceasta a fost a șaptea înfrângere din acest an pentru româncă, din tot atâtea meciuri disputate. Practic, ea ultima victorie a Anei Bogdan a fost obținută pe 8 noiembrie, în sferturile de finală challenger-ului de la Limoges, acolo unde a învins-o cu scorul de 6-2, 7-6 pe americanca Jamie Loeb. De atunci, a urmat o serie de opt înfrângeri consecutive, care au dus la ieșirea jucătoarei de 26 de ani din Top 100 WTA. Ea a început anul pe locul 71 mondial, după ce în 11 iunie 2018 era pe 59, cel mai bun loc din carieră, iar acum a ajuns pe 108. Iar coborârea, din păcate, e posibil să continue. Forma slabă a scos-o și din echipa de Fed Cup a României care va juca în semifinala din Franța, în zilele de 20 și 21 aprilie.

După eliminarea Anei, pe tabloul principal din Mexic o mai avem pe Elena Gabriela Ruse (21 de ani). Aceasta a pierdut în ultimul tur al calificărilor (2-6, 3-6 cu Kristina Kukova), dar a intrat pe tabloul principal din postura de lucky-loser. Ea va juca diseară, de la ora 19.00, contra fostului lider mondial, Garbine Muguruza. Aceasta a ajuns acum pe locul 19 și la acest turneu este considerată cap de serie numărul 2.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net