Antrenament cu zâmbetul pe buze

Ultima actualizare:

    Irina Begu s-a antrenat două ore  la Sala Polivalentă. Ea va juca atât la  simplu, cât şi la dublu contra BelgieiFotografii: Andrei Constantinescu
Irina Begu s-a antrenat două ore la Sala Polivalentă. Ea va juca atât la simplu, cât şi la dublu contra BelgieiFotografii: Andrei Constantinescu

Doar trei zile ne mai despart de meciul cu Belgia, din primul tur al Grupei Mondiale II, şi veştile sunt bune din tabăra noastră. Irina Begu s-a putut antrena normal pentru prima dată după cinci zile şi a făcut-o foarte bine.

“Pentru mine Cupa Federaţiei a însemnat întotdeauna foarte mult. Mi-am dorit mereu să fiu prezentă şi mă bucur că sunt aici, că sunt sănătoasă şi sperăm să aducem o bucurie românilor, în weekend. Încă de la Sankt Petersburg nu m-am simţit foarte bine, dar acum sunt mult mai bine şi sunt pregătită de antrenament”, a declarat Irina. Sursele Click! spun că ea a contractat o indispoziţie stomacală în Rusia, care părea că a lăsat-o vineri. Numai că sâmbătă boala a revenit şi mai puternic, fiind nevoită să-şi anuleze antrenamentele de sâmbătă până luni inclusiv. Din fericire, medicaţia luată a ajutat-o şi ieri a putut face două ore de antrenament, alături de Sorana Cîrstea. Conform lui Ilie Năstase, cele două jucătoare vor fi şi titularele din proba de simplu, la dublu urmând să joace Monica Niculescu şi Irina Begu. 

„Fiecare se antrenează, o să joace şi seturi, facem şi câteva dubluri, vedem. Mă bag la un dublu. Am încredere în ambele jucătoare care vor intra la simplu. Monica înţeleg că o să joace numai la dublu. Avem o echipă bună”, a declarat Ilie Năstase, aflat în premieră în postura de căpitan nejucător al echipei de Fed Cup. De altfel, el nici nu se implică în mod special în antrenamente, ieri, de exemplu, venind pentru 30 de minute, după-amiaza, şi apoi plecând. Responsabilă cu pregătirea este tot Alina Tecşor, fostul căpitan nejucător. Ea le cunoaşte pe fiecare componentă a lotului încă de când erau copii, ştie exact ce să le spună şi când să le spună şi astfel jucătoarele dau chiar totul la antrenamente, indiferent de complexitatea exerciţiului. 

Niculescu a primit un trandafir

simeon stalpnicul png

Monica Niculescu a avut o surpriză plăcută ieri dimineaţă, la finele antrenamentului. Ea a primit de la un admirator un trandafir. Chiar dacă acum se spune că va juca doar în meciul de dublu, Monica a exersat mai multe teme de antrenament pentru o evntuală întâlnire cu liderul belgiencelor, Yanina Wickmayer, semn că încă nu sunt „bătute în cuie” titularele.

Ilie Năstase a revenit pe teren

simeon stalpnicul png

Primul lider al clasamentului ATP, Ilie Năstase, a venit ieri la antrenamentul de după-amiază al echipei de Fed Cup hotărât să joace tenis. Aşa că, profitând de faptul că Irina Begu a început cu 10 minute mai târziu antrenamentul, „Nasty” a făcut spectacol pe teren cu antrenorul Irinei, Adrian Cruciat.

Simona Halep are genunchiul imobilizat?


    Simona Halep a stat  cu piciorul stâng pe scaune
Simona Halep a stat cu piciorul stâng pe scaune

Simona Halep a fost prezentă marţi după-amiază la antrenamentul echipei de Fed Cup a României. Accidentată, ea şchiopăta vizibil cu piciorul stâng, neputând îndoi deloc genunchiul. Mai mult, cât timp a stat în tribună, adică în 95% din perioada petrecută la sală, ea a ţinut piciorul stâng pe scaune, pentru a sta mereu întins.

„În momentul acesta, genunchiul meu nu e prea bine. Am făcut tratament, aştept câteva zile să văd cum mă simt. Am avut ceva dureri zilele astea, dar e normal, pentru că e o accidentare destul de dificilă şi trebuie să am răbdare”, a declarat Simona Halep. Îngrijorător este că atunci când a revenit în ţară din Rusia, Simona mergea normal, îndoind genunchiul. Ieri după-amiază însă, ea nu îl mai îndoia deloc, durerea fiind vizibilă.

Simona a mai declarat că va fi prezentă la meciurile din weekend pentru a-şi susţine coechipierele în meciul contra Belgiei: „Mi-e foarte greu că nu pot să joc, dar nu pot să fac nimic. Sunt accidentată şi e mai bine să intre o jucătoare care e sută la sută aptă. Nu ştiu dacă e atât de importantă prezenţa mea acum, eu sunt cu sufletul. O să fiu prezentă la meciuri. Îmi doresc să câştige fetele şi să mergem mai departe, ca să mai joc şi în aprilie. Nu mă prea manifest de obicei. O să încerc să fac galerie cât pot, dar de obicei stau mai liniştită”, a declarat Halep. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net