Australian Open 2020. Ce a câștigat Simona Halep în urma competiției de la Melbourne

Ultima actualizare:

    SImona Halep, în plină acțiune la Australian Open 2020FOTO: Guliver/ Gettyimages
SImona Halep, în plină acțiune la Australian Open 2020FOTO: Guliver/ Gettyimages

La Australian Open 2020, Simona Halep a ratat calificarea în finală, dar nu a părăsit Melbourne cu mâna goală. Ea a câștigat un cec consistent, dar și multe puncte în clasamentul mondial.

Simona Halep a fost învinsă cu scorul de 7-6, 7-5 de Garbine Muguruza în semifinala de la Australian Open și a părăsit primul turneu de Grand Slam al anului. Până la ora meciului cu iberica, Simona nu pierduse nici un set de-a lungul turneului.

Simona Halep la Australian Open 2020. A primit 700.000 de dolari

Pentru calificarea în semifinalele Australian Open 2020, Simona Halep va primi din partea organizatorilor suma de 1,04 milioane de dolari australieni, adică aproximativ 700.000 de dolari americani. Cu această sumă, ea și-a consolidat locul 4 în clasamentul all-time al câștigurilor din WTA.

Simona Halep a urcat pe locul 2 în WTA

După terminarea Australian Open, mai precis odată cu clasamentul mondial care va fi publicat luni, Simona Halep va reveni pe locul 2 în lume. Ea a profitat de eliminarea prematură a Karolinei Pliskova. Chiar dacă ar fi cucerit titlul la Melbourne, poziția a doua în lume era maximum pe care putea ajunge.

Următoarea competiție la care va participa Simona Halep va fi cea de la Dubai

Pentru Simona Halep urmează două săptămâni și jumătate de pauză din turnee, pe care le va petrece în țară. Apoi va pleca la Dubai, acolo unde, în perioada 17-22 februarie, va juca la turneul Premier din acest oraș. Imediat după, la Doha va începe un alt turneu care naște amintiri plăcute pentru jucătoarea noastră. Acesta este programat în perioada 23-29 februarie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net