Cahill, în presa australiană: «Nu am trăit o zi la fel de frumoasă ca finala Roland Garros»

Ultima actualizare:

    Darren Cahill este antrenorul Simonei Halep de trei anifoto: Getty
Darren Cahill este antrenorul Simonei Halep de trei anifoto: Getty

Daren Cahill, antrenorul Simonei Halep a acordat un interviu pentru presa din Australia, ţara lui natală, în care a vorbit despre succesul jucătoarei care a câştigat recent primul ei turneu de gram slam, dar şi despre sprijinul pe care îl are Simona în România.

Cahill, care a vorbit cu un ziar din Adelaide, oraşul în care locuieşte, şi-a arătat respectul faţă de Simona şi i-a lăudat familia. 

"Simona e cea care face toată munca, e o persoana grozava, in fata careia nu pot spune decat 'Jos palaria!' Are o familie grozava si a avut de unde sa invete. Sunt atat de mandru de ea! A fost un moment de mare bucurie, dar si de usurare dupa ce a castigat acel Grand Slam. Am stat alaturi de ea in ultimii trei ani si in sfarsit a castigat un Grand Slam... Stiu ce inseamna pentru ea si ce inseamna pentru Romania. Nu cred ca am mai trait o zi la fel de frumoasa precum cea din finala Roland Garros", a spus Cahill intr-un interviu pentru Adelaide Now, potrivit adevarul.ro.

Antrenorul Simonei a subliniat că românca este susţinută enorm şi în ţara ei şi că felul în care este încurajată de co-naţionali e unui incredibil. "Romanii au iesit din comunism in urma cu aproximativ 35 de ani, iar acum au o mentalitate grozava. Cred ca sunt similari cu australienii din multe puncte de vedere, in felul in care privesc sportul. Toata tara o sprijina pe Simona, este o nebunie. Felul in care au sustinut-o si in finala, cand strigau 'SI-MO-NA, SI-MO-NA'.... Ţi se face pielea de gaina!", a mai spus Cahill. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net