Când va juca Simona Halep în optimi la Dubai

Ultima actualizare:

    Simona HalepFOTO: EPA
Simona HalepFOTO: EPA

Simona Halep a reușit să se califice în două seturi în optimile de finală ale turneului WTA de la Dubai,dar jocul ei suferă. Ea încă nu s-a refăcut după cele 10 zile pline petrecute la Fed Cup și la Doha. Totuși, nu vrea să renunțe.

În turul secund al turneului de la Dubai, care pentru Simona Halep a fost primul, pentru că a avut BYE în runda inaugurală, românca a dispus cu 7-6, 6-4 de canadianca Eugenie Bouchard. O jucătoare care trăiește încă din rezultatele sezonului 2014, când a jucat finala la Wimbledon după ce în semifinale trecuse de Simona, dar care i-a pus neașteptat de multe probleme ieri jucătoarei noastre. Totuși, grație în special experienței și voinței, Halep s-a impus după o oră și 45 de minute, însă viitorul la acest turneu nu este deloc roz. Așa cum chiar ea a recunoscut, oboseala a început să-și spună cuvântul, și nu atât cea fizică pe cât cea psihică. Pentru că după ce a calificat România în semifinalele Grupei Mondiale a Fed Cup ea a avut doar două zile de pauză până a intrat ”în pâine” la Doha. Unde a jucat zilnic, până în finala pierdută dramatic sâmbătă, la Doha, în fața Elisei Mertens.

”Este frumos să mă întorc aici, mă simt bine şi am amintiri extraordinare. Vin de fiecare dată cu plăcere şi cred că azi am jucat un tenis bun, am câştigat, aşa că sunt fericită că am trecut mai departe. Sunt un pic obosită şi toată lumea poate vedea asta. Am avut atât de multe meciuri grele, după FedCup şi cred că este greu din punct de vedere psihic. Vreau doar să rămân concentrată pentru fiecare minge şi să dau totul. Nu am mult, dar a fost suficient ca să câştig. Le mulţumesc tuturor fanilor români şi celorlalţi, bineînţeles, e un sentiment plăcut să am o aşa susţinere oriunde merg şi, da, mă simt ca acasă. Şi la Ostrava a fost extraordinar şi vreau să le mulţumesc tuturor românilor că au venit şi au călătorit ca să ne susţină”, a declarat Simona Halep la interviul de pe teren. Pentru jucătoarea noastră meciul de ieri a fost unul special, pentru că s-a încheiat cu victoria 200 pe hard din 298 de meciuri disputate pe această suprafață în WTA.

Următoarea adversară a româncei va fi ucraineanca Lesia Ţurenko. Partida va avea loc miercuri, de la ora 10.30.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net